36

Segmen Apa Dalam Bag Anda by TPK

22:39 |


[picit banner untuk join]

Wah siapa yang tak kenal Faten Osman @ Tangan Punya Kerja???
Mohlah cepat terjah blogger yang tangannya kreatif bebenor
Artwork so awesome ^^

Hari ni TPK melancarkan segmen yang sungguh sempoi
Semua orang ada beg tak kisahlah beg tangan ke,sandang ke,galas ke
Jom selongkar apa ada dalam beg Kak Lea
WACHAAAA!!

Boleh bayangkan betapa ajaibnya beg Kak Lea

Comel tak Kak Lea.....sumbat yang penting2 je.
Tak pernah pun tenyeh gincu merah mak ngah..seram!
Suka pakai pelembap bibir je
Malas nak mekap sangat nanti nak solat,leceh cuci

Budak office selalu cakap..
"Dari jauh dah bau Kak Lea" cehhhh.....
spray sikit je pun janji ada bau
Ada 6 lagi koleksi VS pemberian adik,kawan & hubby ^*

Ini penting ye adik2 yang bekerja di bawah kesejukan aircond
Jangan biarkan kekeringan kulit meresahkan jiwa nurani

Beg kadang2 dah macam First Aid Box
Kot sakit perut ke,sakit tekak ke

Penting buku nota catit apa yang incik bos membebel
Pen biru & hitam wajib ada
Banyak menconteng kartun sebenarnya
Kalau mengantuk sambil tengok incik bos,
sambil lukis muka dia ngeee
pernah kantoi adeihh :)

Malang memang takde bau.
Kot butang tercabut ke..kain tiba2 tercabut penyangkut tu ke
Kan senang dah ada penyelamat

Hah ni wajib ye..
Ic tarak ... lokaplah jawabnya jadi PATI
Duit & kunci lupa kalo..menangislah berlapar & tak boleh masuk rumah


OK Faten ini jelah barang2 yang ada dalam beg Kak Lea
Ok korang mohlah join
Tak kira lelaki atau perempuan 
Nak juga skodeng beg korang
Ok daaaa.....




36 comments

30/4/13 22:51

woaa... ada gunting tuuu. jaga2.. hehehe.

nti kite join gak~ -3-

30/4/13 22:58

@BiskOt hehehe gunting tu blh juga guna nk gunting paket keropok ke ^^

wah x bst tgu entri BiskOt pulak good luck!

30/4/13 22:59

nice doodles :) salam perkenalan jugak!

30/4/13 23:15

@hime s hye sis tqvm :-d

30/4/13 23:42

salam kak lea..weeee~~~~

saya xde beg tangan.. tapi.. saya pinjam beg tangan kawan.. wakaka.. die dah tak guna..say bawak kalau pergi jalan jauh2 jer..

kalau hari2 biasa saya bawak dompet dengan henset kat tangan jer..sempoi jer..
tapi kekadang bawak beg yang pergi kuliah tu..kalau bawak pun.. henset dengan dompet lah..adeh..
x cerianye hidup saya ni..kan..^^

30/4/13 23:57

@Gee GTG salam gee hhaha hidup sempoi lagi best.kak lea gi ofce je bw beg..kalau kuar gi kedai atau dkt2 kdg2 gi alamanda tgk movie pun,just sumbat hp dlm poket jeans n bw purse yg comel.

seriau nk bw beg kdg2 sbb tkt gak huhu..

1/5/13 00:51

wahhhh banyak juga tu... ;)

p/s: mia belek gerobok list tu.. ok je...

1/5/13 01:03

@Mia Liana hye sis mia..tqvm tau..owh blh dah ke klik menu bar tu huhu...ok2 :)

1/5/13 01:30

banyaknya barang.. deno pula tak pakai handbag.. huhu... biasanya pakai slingbag je... :)

p/s: jom join segmen deno? segmen LUPUS awareness month .. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

1/5/13 01:47

@deno hye deno..he3..beg besar makin byk brg disumbat :-d

owh in shaa allah ye deno...x reti buat banner utk segmen tu sbnrnya huhu..nnt kak lea cuba join :)

1/5/13 07:34

@||aLeaSaRa||
haah kan kak lea..
lagi sekarang kes ragut dah macam biasa sangat..ganas betul penjenayah malaysia ni..adeh~~~!!

1/5/13 07:51

salam, bunda kalau gi dekat2 bawa beg kecil jer..kalu gi jauh balik kampong ke selesa bawa beg tangan besar2 , macam2 ada...macam tak balik umah dah..kalu bolih tilam, bantal, peti ais ,dapur segala nak bawak..hahaha!

1/5/13 08:47

wah entry sis best gilossss
Kita suka kita suka.
Boleh mng ni hehehehe
Hahahah,siap ada kartun lgi...

1/5/13 08:51

comel la kak lea ni. mcm doraemon ! o.o hikhik

psssttt,,akk xnk citer ke mcm mane leh kantoi ngn bos akk tu?yg akk lukis2 muka dia..? hahaha

1/5/13 09:45

http://siti4everfrenz-siti.blogspot.com/2013/05/1st-baby-giveaway-by-kmliahshm.html


Kita tag akk dkt giveaway tu tau hehehe

1/5/13 11:17

@BUNDA a.k.a KN salam bunda...hahahahaha kelakarlah bunda ni.tapi kan saya pun sama.tiap kali blk kg mesti saya png nk susun baju dan brg2 lain.husbd sllu cakap "alang2 baik sewa lori" :))

1/5/13 11:18

@siti hye siti...huish ramai lg layak...saja je join tgh gatal tgn nak lukis he3...

1/5/13 11:20

@Cik Ummi hye ummi..he3..tulah doraemon confirm nangis punya he3...

owh hehehe bos akk,ofcemate akk semua dh tau blog ni..siap wife n adik bos follow blog kak lea...kang kantoi ngeee :-)

1/5/13 11:21

@siti hehhehe pandai dia ye..nnt free akk try join sbb msh byk htg segmen ngan kwn x buat..huhu...

1/5/13 11:22

@Gee GTG tulah gee..tkt nk melaram bergaya dgn beg.nak2 lagi kalau pakai brand mahal,kak lea bw gi kdri je.gi ofce bw beg simple2 je..

1/5/13 13:52

Wah..mcm2 ada...sama la kita..cam beg doraemon..

1/5/13 14:09

@Diana Azis hye sis he3...dh namanya org perempuan ye tak ngee :-)

1/5/13 15:49

tu dia.... beg doraemon dah kuar...... mcm2 ada...... he3...
semoga berjaya kak...siap dgn doodle lagi.....

1/5/13 16:04

huu mcm selongkar bag dlm melodi plak

1/5/13 17:11

comel sgt doodle k.lea! >.<

1/5/13 17:57

@Remy hazza hye remy he3....slgi tak penuh beg tu bkn perempuan namanya :-d owh tqvm remy..suka2 join nk tmbh kwn2 :)

1/5/13 17:57

@akashah kan..kan...mcm retis pulak he3 :))

1/5/13 17:58

@AinNawwar hye ain he3..tqvm.alah doodle yg senget-benget je ni ngeee :)

1/5/13 18:09

thanks singgah blog kiteww..

ihik comel lah kartun akak lukis..and boleh tahan banyak akak sumbat brg kat dalam bag. ihihihihi

1/5/13 21:00

@Izzah Azizah slm sis izzah sama2...owh makin bsr beg makin byk item ngeee :-)

2/5/13 09:09

serba lengkap ha barang dalam beg

2/5/13 13:31

@nurdani hye sis hehehe...tu nsb baik x angkut satu rak mekap ngeee :-)

3/5/13 02:15

ala comey nyer doodle tu

3/5/13 08:27

@arin cat hye sis owh tqvm.hahaha adeih doodle yg senget-benget ngee :)

7/5/13 10:08

bw n follow sini akak..
wah banyak jugak barangnya

7/5/13 10:30

@cik yaya hye sis yaya tqvm tau!owh mak budak mcm tu ler gayanya.byk brg semua nk angkut :))

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...