25

Sesi Blogwalking ~ 1 Kawan 1 Entri

00:11 |


Hai semua!!!
Owh ini bukan segmen,tau!
Kak Lea masih tak layak nak anjurkan segmen
Sebab blog ni pun masih banyak kekurangan

Sebagai menghargai korang yang selalu singgah
rajin baca entri
rajin tinggalkan komen 
dan jejak juga

Kak Lea nak terjah dan support entri korang
Sambil 'up' kan trafik
Boleh belajar skill penulisan korang yang memang best
Nak tengok cara korang susun widget
Sebab Kak Lea pun tengah pening nak buat menu bar untuk 'page' bloglist
Sebab blog dah sedikit berat huhu

Harap korang dah tak pakailah 'Verification Words' untuk komen
Bertukarlah untuk lebih 'friendly' ye...
Ok start terjah yehaaaaaa....

Blogwalking laju2 tak tau sampai pukul berapa?
Adakah mata Kak Lea akan hitam seperti panda?


**Update --> Sesi blogwalking semalam sampai 3 pagi.Tak tau dah berapa banyak Kak Lea singgah he3..seronok baca entri korang.Sambil tu sempat Kak Lea 'bookmark' tutorial nak kemaskan lagi blog ni.OK nak terjah lagi blog yang seterusnya.Jangan lupa tinggalkan komen/jejak ye :)










25 comments

29/4/13 06:21

saya pun suka blogwalking kak. Bukan sebab trafik aje , tapi cuba membina ikatan. Ecey .. Hehee ..

dear alea ni kreatif l
mcm2 idea ada nak tulis apa, nak buat apa
dari dulu lagi rasa kagum

29/4/13 10:20

jom lah singgah blog eray ye

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/set-mengandung-shaklee-super-bajet.html

29/4/13 10:40

Wah.. bgus2x :D

29/4/13 10:53

Melihat blog yg cantik-cantik terpikat setiap kali masuk blog org lain, tapi kakak dari dulu hingga kini tak ubah Lea. Yg kakak buat N3 aje itu pun tak kerap..

Jangan lupa singgah blog saya ...

29/4/13 11:11

@Cik Tia ye cik tia wah bagus tu..mmg srnk dpt kenal mcm2 kwn :)

29/4/13 11:12

@.::: Princess MOMOY :::. hye sis momoy owh tqvm dear..kdg2 pening gak godek idea ngeee :-)

29/4/13 11:14

@eray hye eray ok2 otw je :)

29/4/13 11:15

@Aku Dan Komputer tqvm gigih bw tp best :)

29/4/13 11:16

@Kakzakie hye kak..xpa yg penting akk sentiasa ada latest entri utk saya baca :)

29/4/13 11:43

@Hani Fadhlina Abdul Rahman hye sis Hani sekarang gak saya terjah yehaaa :)

29/4/13 12:05

wahhh bestnya :) thanks sudi dtg berkunjung ke blog acik yg tak seberapa tu

29/4/13 12:09

hye kak lea :) shida terjah akak :)

29/4/13 12:44

all the best kak... sampai kul 3 pagi tu...... he3

29/4/13 12:47

@Aku Penghibur hye acik wah mestilah suka sggh blog kwn2 yg byk idea mcm acik :-)

29/4/13 12:48

@Shida Radzuan hye shida yg friendly n femes.wah tqvm sudi sggh blog kak lea tau suka..suka.. :)

29/4/13 12:49

@Remy hazza hye remy he3...dh blogwalking mmg lupa nk tgk masa :)

29/4/13 14:04

salam..tq singgah kat blog hanny ya. Rajin sungguh bw..tempat ni pun aman je rasa,tak serabut..patut lah PR dia naik kan..;)

29/4/13 14:52

Saya lea, saya suka blogwalking bila tgh tade idea nak update pa.

Bila blogwalking, barula menderu2 idea tu dtg,hehehe

Tapi kalau dtg semangat blogging tu, mmg tido lewat jadinya,hehehe

29/4/13 18:25

@Tinta Lana hehehhee sisi lana ni mcm tau2 ajer tau ngeee :-)

idea byk tp rasanya nk spent time bw entri kwn2..dgn followers lagi.yg tgglkan jejak lagi...hepi je :)

29/4/13 18:26

@Hanny Abdullah hye hanny tqvm tau sggh sini.pr?he3.... :-)

29/4/13 20:42

word verification mmg menyusahkan..membuatkan rasa xnk komen je entry org..hehe..mula2 pun saya x prasan gak yg sya ada word verification nasib baik kawan tegur..hehe :P

29/4/13 21:08

@fatin aziz hye fatin ye betul tu,smlm bw pun msh ada kwn yg tak bertukar..tp nk support entri diorg kak lea komenlah jugak :-)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...