20

Sesi Blogwalking ~ New Pop Up Window "To protect OUR SECURITY"

17:02 |

Masa blogwalking,kalau jumpa entri yang best,dah tentu hati teruja nak klik...klik..untuk' follow' blog tu.Terkejut muncul pulak Pop Up Window ni.Selalu keluar 'pop up window' ni masa nak komen entri kawan yang guna Verification Words,je.Tapi hari ni baru perasan,nak follow blog pun dah ada benda alah ni alahaiiiiiiii!

  Ingatkan dekat blog tu je Kak Lea jumpa.He eh jumpa lagilah di blog kawan yang lain....

Internet dahlah malu2 hari ni,lajuuuuuuuuu gila!Masa nak 'reply comment',masih ada kawan yang tak bertukar 'Verification Words comment' tu.Satu hal nak teka2 abjad dan nombor.Kemudian nak follow blog tu,keluar pulak kotak ni hah....memang terbaiklah sesi blogwalking hari ni ~(^o)?

 Singgah dan follow blog lainlah pulak.Eh???Ada lagilah lalalalaa....

Bagus sebenarnya...yelah nanti kot terjadi yang 'pelik2' .Itu sebab blogger.com wujudkan pop up window ni.Pendapat korang pulak?



20 comments

21/4/13 18:26

tak suka...
mmbntutkan rasa nak komen..
hehehe

hanya pndapat!

21/4/13 18:58

@Lelaki Ini owh mmg betul tu...hrp sapa yg still guna VW tu blhlah tukar ^^

21/4/13 19:02

verification code semasa komen ke? tak berapa best..hehehe

21/4/13 19:24

salam kak lea...

ade ke?
x pernah jumpa pon..
suka betul diorang main teka2..
nak follow pon kena teka2 jugak eh..hihihi.. lawak lah..^^

21/4/13 20:12

terus tak jadi nak komen bila keluar verification tu sbb malas nk isi huruf-huruf yg agak pelik. kihhh3

21/4/13 20:28

menyusahkan.... dah la line slow :-)

21/4/13 21:38

@Khadijah Firdaus hye sis hurm tak...bukan...tapi VW masa nk follow blog kwn2 baru...ke saya je kena mcm tu hoho.....

21/4/13 21:39

@Gee GTG wsalam hah gee tak pnh kena ye?huishhh peliklah ke akk sorg je terkena mcm tu misteri sgghlah :(

21/4/13 21:40

@Minda Menarik owh kalau ms nk komen mmg susah sbb td internet lembap,then nk komen ada VW ni alahai....

21/4/13 21:40

@the malay male hurm betul tu huhu....

21/4/13 22:40

Oh ni jadi kalau kita follow byk sgt blog. Kalau biarkan lama-lama sikit then start follow balik akan hilang rasanya.

21/4/13 23:22

salam , thanks singgah blog pcl n komen..., pasal WV yg muncul masa follow blog tu adalah auto sistem dan disebabkan kita dah folo banyak blog dalam tempoh suatu masa yg sama..ia bertujuan utk keselamatan.

tp apa pon WV pada komen itu agak menyusahkan juga tidak mesra pengomen,.. ini pendapat pcl. :)

21/4/13 23:35

@PakcikLie PCL wsalam PCL tqvm he3...

hurm ye betul auto sistem sbb ms bw mlm ni,jmp lagi pop up window tu.

yelah setuju jugak.hr ni byk jmp blog kwn yg ada VW tu he3...

21/4/13 23:35

@Condoriano hye sis yup betul tu alahai.....

21/4/13 23:53

paling x suke!

21/4/13 23:55

@luqman zakaria hahaha ok2 relaks...he3

22/4/13 21:59

@||aLeaSaRa|| jangan biarkan hidup anda di selubungi :misteri:(dengan nada seram..) kikiiki

22/4/13 22:19

nak follow pun ada juga ye kak...... ingat nak komen jer ada word verification tu.....

22/4/13 22:29

@Gee GTG hahahha cehhhh nk kena cubittt dia ni :)

22/4/13 22:41

@Remy hazza tulah remy...mmg btl kot kata PCL dan condoriano,sbb akk buka tab byk n follow blog yg akk suka he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...