18

Welcome Back Qi ~ JJCM 2013 TV3

00:56 |

Semalam,semua dah tengok Qi Razali kembali membuatkan 'perut korang bergelora' di JJCM.Ramai yang sukakan Qi,bagi Kak Lea ok je sapa pun pengacaranya.Iqram Dinzly pun ok selalu turun masak,kacau chef.Suka tengok dia tolong masak Chicken Chop di Western Bollywood Cafe.Tapi ramai tak suka Shiha Mentor dan sapa ntah pasangan dia tu,kesian diorang dihentam teruk.Pengacara makanan memang kena jaga kelakuan masa makan,tak boleh nampak gelojoh nanti penonton geli,sedap ke tak ke..kena juga buat reaksi muka "FUHH SEDAPNYA!".

 Hye semua...jom menuju destinasi pencinta makanan!

Dah makan pedas2 tentulah berpeluh,ye tak?

1st episod awek tersayang dah join,Nelydia Senrose si muka manis ni.Sukakan lakonan dia,walaupun sejak kebelakangan ni dia semakin seksilah pulak hurmmm....

Qi asyik mengalah je sebab dua tiga kali,Nely minta tukar menu (teringat baru2 ni baca keratan tentang komen Yuna mengenai diorang ni)

Mungkinkah cinta mereka berputik semasa 'Friday I'm In Love'?



Tak kisahlah siapa pun pengacara JJCM,sebab penonton cuma nak tau lokasi,menu dan harga makanan.Memang ada juga lokasi yang Kak Lea minat dan terus snap guna handphone.Senang nanti kalau sampai je area tu,bolehlah singgah isi perut.Oklah daaaaa.....


18 comments

9/4/13 01:54

kalau tengok JJCM, konpem terliur!

9/4/13 06:50

dh lm x tgk JJCM

9/4/13 10:33

ya. sy ada tgk...sy mmg suka rancangan ni..

9/4/13 13:12

@deno hye deno cml!akk suka tgk jjcm sbb nk tgk kot ada lokasi restoran yg dkt dgn rumah.blh blja fmly makan ^^

9/4/13 13:13

@azzey hye sis!owh sbb pgcranya kot he3...

9/4/13 13:13

@Nasuha hye sis!owh samalah kita ngehhh :)

9/4/13 16:17

macamana pun maria tengku sabri jugak yg best..

9/4/13 17:18

@BUNDA a.k.a KN hye bunda...wink wink suka gak ms dia jd pgcra cuma kdg2 over skt he3...tp nmpk happening!

10/4/13 13:11

Suka qi jugak..best dia yg jadi pengacara jjcm.. yuna ade kate psl diaorg..psl pe?

10/4/13 13:27

@Nieyxzha Hassan hye sis!owh ttg yuna tu sis kena google he3..suka tgk diorg tp dh xda jdh,kan...

11/4/13 07:32

salam kak lea..

nyanyi kejap..
:jalan- jalan carik makan:

cita2 pon nak jadi mc jjcm la.. sebab boleh makan banyak2..pree plaktu..waaahhh heaven.. lepas tu boleh pergi jalan..wuargh.. sekali lagi heaven..(ok dah..^^)

11/4/13 08:02

@Gee GTG slm dr gee he3 welcome back ^^

tulah kalau ada open iview utk jjcm,akk org pertama beratur ngeee....

hahaaha yelah tu heaven.nnt dh mkn byk jenuh lak nk cr eno sbb perut kembung ngeee :)

11/4/13 23:46

Salam Kak Lea,
Saya pon xkisah antara Qi dengan Iqram jadi pengacara JJCM. Sebab dua-dua kelakar dan best.

Setiap kali tengok JJCM ni kan mesti rase nak makan. Tapi betul-betul sedap ke x makanan tu betul ke tidak xtau lah... Kalau tak sedap xkn nk ckp xsedap kan... (^_^)

suka gak kalau Qi mngacara jjcm=)dia lebih sesuai ngan nelydia nie=)

12/4/13 11:13

@s.y.a.r.q slm sis hye2...samalah kak lea ok je sapa pun pcgranya.

yup betul tu,kdg2 pgcra ggl nk cover muka dorg kalau mkn yg x sedap,kita bln nmpk riak air muka dorg.tp dh pgcra tu pelakon maka berjayalah mengaburi mata penonton he3...

12/4/13 11:13

@wan nurul hezrina abd halim he3...comel je nely ni tp qi tu mcm serabut sgt huhu....owg mmg ramai penonton sukakan qi utk jjcm :)

12/4/13 18:37

kekadang remy layan jugak JJCM nie......

12/4/13 20:21

@Remy hazza best kan,nnt blh dpt idea nk makan kt mn ms musim gaji ngeee ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...