18

11 Things About Me

08:50 |



Syarat2:
  • Kena post peraturan ni.
  • Tulis 11 perkara tentang diri anda.
  • Jawab soalan2 yang ditag, jawab jangan tak jawab.
  • Buat 11 soalan baru untuk orang yang bakal anda tag pula.
  • Pilih 11 blogger untuk di tag dan buat link diorang kat post anda.
  • Tak dibenarkan tag balik! 




ditag oleh kawan manis yang follow blog ni #924

Nina

Soalan daripada Nina:

1. Paling suka makan apa   Roti Jala Cecah kuah Kari/Rendang - tak kira siang/malam
2. Mana lagi best FB, Twitter, Blog   Blog (ada FB pun sebab adik & sepupu paksa he3)
3. Lahir tahun berapa    Lahir akhir era Elvis Presley & zaman disko (cer teka cer teka)
4. Suka lelaki taff atau berisi? (soalan cepumas. *tingtong)   Suka curry puff boleh?
5. Pandai menganyam ketupat ⇨ Dari sekolah rendah lagi.Kejap style bawang,kejap sate
6. Anak yang ke berapa dalam keluarga     Sulung daripada 1+3 adik-beradik
7. Apa tema/kaler baju raya tahun ni         Tema 'Alea in Wonderland' boleh tak ^^
8. Nama manja         Lea & Ah
9. Paling takut kena gigit apa  ⇨  Ular & Nyamuk Aedes (pernah kena denggi,naik ambulan ke hospital,you!)
10. Pandai main batu seremban? Haa.     Favourite tu!
11. Nama penuh apa          Nur Aleya Maisarah


11  Soalan dari Kak Lea

1. Filem animasi terakhir yang korang layan
2. Kereta idaman
3. Petua pelik yang pernah korang try
4. Habit dari kecil yang tak boleh korang tinggalkan (peluk bantal busuk/gigit kuku dll)
5. Drama tempatan yang paling 'latest' korang 'follow'
6. Kalau Doraemon pinjamkan Pintu Masa,korang teringin pergi tahun berapa & ke mana?
7. Kalau pandang dinding,apa yang korang 'nampak'
8. Hidung korang mancung atau bentuk jambu air
9. Apa yang buatkan korang berkata "SUBHANALLAH",setiap kali terpandangkannya?
10. Kali terakhir pakai bedak sejuk
11. Jom berimaginasi.Watak kartun yang korang teringin nak jadi ~ macam Kak Lea...

Yarghh i'm supermama!!!


Tak retilah nak 'tag
Lagipun dah ramai betul blogger yang join
Bagi korang yang 'free'
Jomlah meriahkan segmen 11 ni

Cara nak join???

~ Copy je syarat2 di atas
~ 11 Things About Me
~ Jawab Soalan Kak Lea


Jangan takut soalan Kak Lea takde dedahkan identiti
Yelah kat media massa ni bahaya
Banyak stalker

Soalan Kak Lea pun senang je
Petik jari tutup mata
Mesti laju je korang taip entri
Sapa nak join tinggalkan link di kotak komen ye
Happy blogging semua 














18 comments

22/5/13 09:16

Salam.

Waa..akak dah ank 3 org ke rupanya..seronok pa ad body petite..org kecik2 ni salu nampak lebih muda :)

#Selamat bersegmen ya ^_^

22/5/13 11:09

@Tinta Lana wsalam lana..hehehe adeih. sbb kecil cinonet ler,kak lea keluar dgn ank2,org suka usik..tu bawa adik ke huhu..teringin nak nampak macam mak budak yang badan besar he3...


22/5/13 11:40

ooohhh pasni boleh la panggil kak Ah ekekeke. (^_^)

22/5/13 12:25

Dpt lah berkenal kenalan...

22/5/13 13:27

Menarik. Tapi takut la nak dedahkan rahsia peribadi. Stalker banyak. Erk. Eheh.

22/5/13 13:47

@Kenit Cinonet hahhahaha eh janganlah.AH tu nama manja kat rumah ekekekeke :))

22/5/13 13:47

@HeNRieTTa JoSe ngeeee....macam retis lak rasa kena jwb soalan :)

22/5/13 13:48

@依之汉 hahahaha tulah nk jwb ni pun byk kena tapis dulu... :)

22/5/13 15:04

ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

22/5/13 18:04

salam kak lea...!!
uuuu.. suka lelaki curry puff..eh!!!

bukan2..^^

kalau komen saja2 .. nanti saya free saya buat ye.. mungkin mlm ni ke.. atau malam ni.. atau malam ni lah..^^

tapi saya x nak tag org..hehehe~~
xpe kan kak lea..?

22/5/13 18:36

Assalam..owhh 3orang ank, bleh pggl kakLea la eh..he3 =) mnrik jgk kisah supermama ni..kalau sy, nak sgat jd superman..angan2 jelh

wah kaki kartun kak lea ni rupanya... :o

22/5/13 20:51

@Syan_Neesa hye syan hah segmen ngeee...nnt kak lea cuba ye tak janji sbb ada lagi htg segemen ngan kwn..join mn yg sempat je huhu...tqvm dear :)

22/5/13 20:52

@Gee GTG wsalam geeeeeee....

owh boleh jer mmg susah skt nk tag tak semua free nak join :)

buat n3 tau kak lea tgu sayang muahmuahmuah!

22/5/13 20:53

@S.K.A wsalam ska...yes i'm proud alhamdulillah.jadi super duper ni best boleh free je terbang tak yah naik air asia ngeee :))

22/5/13 20:54

@Hatimi Tahirruddin betul2 wah terjojol mata,cepat2 kak lea nak tangkap ni hahaha :-d

28/5/13 00:34

tak sempat remy nak join segmen buat masa nie........hu3

28/5/13 15:58

@Remy hazza owh yelah remy skrg ni busy ye?takpe next time ok :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...