16

Blackout & Happy Birthday???

00:45 |

Perut dah berbunyi minta diisi
Burger Abang Burn & Maggi Sup Daging dah sampai
Yehhhh
Menu kesukaan Kak Lea pun dah ada atas meja



 Portugis Ikan Bakar - Pari memang sedap
Patutlah selalu habis je ikan...baru ni dapat merasa


Owh tengah fokus nak snap foto ni 
tiba-tiba awat terasa lip lap lip lap
Terasa gelap
Tupppp...


Semua pelanggan yang berada di sini...

(Kredit)

Terdiam....suasana tiba2 sunyi sepi..
Cuma dengar tung tang tung tang bunyi kuali periuk 
dan bau makanan

Kemudian yang kelakarnya
bermula dengan meja dibelakang yang mulakan,
kemudian semua yang ada kat situ automatik beramai-ramai nyanyi..

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday Happy Birthday
Happy Birthday To You..

Then barulah elektrik ada balik cehhh
Memang happening tadi


(*Selalu kan kalau birthday suka tutup lampu.Tadi sebenarnya takde celebrate sapa2 pun.Sebab elektrik tiba-tiba terputus.Dalam berpuluh gerai kat situ,mesti ada gerai yang tersilap plug apa2 ntah.)






16 comments

24/5/13 02:01

terliur tgk makanan tu..hahhaa..ttba rasa lapar :o

hahaha!! ingtkan kedai makan tu mmg buat special case utk hari lahir... >.< ekekekek :))

24/5/13 02:52

@AiSyA LiEzA hye sis itulah..terkejut jugak tadi,ingatkan mmg ada bday owner gerai kat situ ke adeihhh :))

24/5/13 03:22

HAHAHAHA! Sumpah cerita akak memang kelakar. Ingatkan betul2 birthday celebration tadi. Hahahahaha *gelak*

24/5/13 07:23

Sedapnya ikan bakar 2, sy mmg suka ikan pari :)..style jgak bt cm2 eh..nyanyi rmai2..bleh bt ni kalau jd cm2..hik3

24/5/13 09:53

@Nabeel Fikree hye nabeel lama tak sggh he3..owh itulah smlm mmg terpinga2 masa diorang nyanyi..lps tu dgn peniaga pun nyanyi sekali..happening.lps tu diaorg gak yang jerit...woi cptlah ada elektrik balik...nak masak ni woiii adeihhh :-)

24/5/13 09:54

@S.K.A hye ska.wah pari?sep sep lah kita he3....hah?wah bolehlah try kalau blackout kat mana2 ngeeee :))

24/5/13 11:51

Salam.

Kak Lea..awal2 tu akk tulis burger abg burn n maggi sup daging.. tapi tang gambar jdi ikan pari,hehehe. Mencari juga mna maggi sup daging..tak pernah makan, maggi greng pernah la,hehehe

Kat pasar malam pun kdg2 mcmtu kan kak. Mesti ada barisan yg tiba2 letrik takde. Kasihan juga, org lain elok berniaga, diorg punya gerai jadi gelap,huhu

24/5/13 13:01

@Tinta Lana hehehehe lana..mcm mana nak snap.baru sempat snap ikan pari..itu pun pic kedua dah gelap....manalah sempat nak snap maggi n burger hahahaa...

bila elektrik dah on then tgk2 anak2 dah pulun makan adeihhh :))

24/5/13 16:53

terliur pula dneo tengok.. hihi.. btw, romantik juga blackout tu kak

24/5/13 21:09

@deno hahahha adeih mcm2 hal smlm...yelah semua serentak candle light dinner :-)

haha... mesti dramatik juga time tu
hehe

25/5/13 09:42

@.::: Princess MOMOY :::. ye sis...happening tau malam tu :))

26/5/13 17:43

salam kak lea.. i am back!!!
uhuk!!

owh ingatkan kak lea sambut birthday tadi... ngeee...tak lah gurau.. lambat lagikan..kikikiki..

-x pernah sambut bday-
WUARRRGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

26/5/13 21:04

@Gee GTG wsalam gee...itulah excited tgk gee dah komen..rupanya dh balik ye...yehaaa...

owh alaalala takpe tak perlu celebrate pun.janji doa dpd family tersayang sentiasa ada utk gee tiap2 thn.. :)

28/5/13 00:26

ingat depa sambut birthday kak lea tadi.......he3

28/5/13 16:03

@Remy hazza best jugak kan kalau depa nyanyi utk kak lea masa bday nanti he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...