23

Blogger Comel ~ TQVM sis Yumida!!!

22:29 |

Salam semua
Buka je blog cepat2 reply komen
Sambil tu nak bersesi blogwalking
Tapi terhenti seketika melihat komen dari sis Yumida
Owh ada link tentang segmen,ok nak terjah kejaplah


 



Terima kasih beribu kali
9 lagi kawan blogger tu semua hebat2 belaka
Blog ni simple je macam tuannya
Doodle pun senget-benget tapi yang pasti dilukis penuh kasih-sayang he3..

Mula terpikat dengan blog Yumida 
yang juga comel,kreatif & peramah
sebab..


Kartunnya kelakar
Jarang tengok kartun bersanggul Mak Limah


Entri 'peel' kucingnya yang selalu buat semua tak sabar nak komen

Kucing Siam Pink color
Sampaikan anak2 Kak Lea pun kenal dah blog Sis Yumida he3..
Dan Sis Yumida aktif support segmen kawan2..


Jom terjah dan rapatkan silaturrahim 
dengan blogwalking ke blog Sis Yumida yehaaa!!



Kredit semua Kartun : Sis Yumida Comel



23 comments

29/5/13 22:37

thanks sebab inform saya pasal segmen blogger comel tu ya...saya tak tau pula tersenarai....hahah :) congratz kepada awak juga

admin blog3dalam1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

29/5/13 22:38

salam kak lea.. yeay!!haah.. memang cumil..sangat!!^^
saya suka baca entry kak yumida jugak.. kisah bersama kucin2 beliau..
sangat kiut..^^

29/5/13 22:41

@Blog 3 Dalam 1 hye sis sama2 he3...tqvm singgah sini ye..

29/5/13 22:50

@Gee GTG wsalam gee wah baru nak terjah blog gee jap ye...gigih reply komen he3..

ye betul tu macam2 ada kat blog sis yumida.kucing tu memang kelakar adeihh :)

29/5/13 23:05

Kak lea memey comei sokmo hehe. Kak yumida pun comel belaka hehe

29/5/13 23:06

he3 tahniah kakLea :) mmg cumiL pun..ape yg dikata kt ats 2 semua btol..kakLea pndai bt doodle..msuk la segmen doodle 2..confirm mng pulak =)

29/5/13 23:27

@Kenit Cinonet hye sis..terima kasih he3.sis dan semua blogger pun hebat dan kreatif :)

29/5/13 23:28

log yumida bertambah comel dgn wajah baru :)

29/5/13 23:29

@S.K.A terima kasih ye ska..wah tak naklah segan sebab ramai lagi lebih layak dan doodle ska tadi tu memang awesome!!!nanti lukis doodle perempuan lak pakai jersi ye..

30/5/13 00:20

@deno hye deno ye betul tu..tapi masih terbayangkan header yang lama tu jugak he3...

30/5/13 00:49

Hebat2.lukis sndiri doodle tu?
Kagumnya...klu sy jd org lidi kot

30/5/13 01:26

@Irfa sis yumida memang terer lukis.nanti singgahlah ye.wah orang lidi pun doodle jugak,cubalah irfa lukis mesti comel :)

pernah singgah rasanya ke blog yumida tu tapi tak sangka dia begitu terel sekali melukis...stail rambut camtu mmg perfect la bg watak kartun dia tu...hehe hebat2.... (h)
tapi kak lea pon terel jugak dalam bab2 melukis ni kan...so sama padan la anda berdua... :)

30/5/13 07:28

terharu pulak sis yumida letak dalam list sekali..isk3

30/5/13 11:00

@Hatimi Tahirruddin itulah timi..kak lea 'tersangkut' selalu kat blog sis yumida sebab kartun dia tu yang bersanggul..dan tambah lagi dengan kucing2nya..terer dia lukis.tunggu yumidabuat tutorial pulak he3..boleh ye sis :)


hahaahaha lukisan kak lea yang senget bin benget ngeee...

30/5/13 11:01

@TUGAU GATEStahniah tau,kalau takda segmen ni memang kak lea pun tak dapat nak terjah blog kawan2 yang awesome macam tugau juga :)

30/5/13 17:03

hehe...segan pulak..nak nyorok belakang kucing la..tetibe kene kentut oleh kucing..pengsan!

makasih sbb review..meh le join skali..ade hadiah tudung bawal menanti..mane tahu rezeki de nyangkut kit situ..hikhik

30/5/13 18:39

@Yumida Huda hahahaha tu dia ratu segemn mai dah..alah tak dapat join sebab busy betul minggu ni,rasa nak pengsan dah ni huhu....tapi blog punya pasal update jugak ngeee :)

good luck untuk segman tu ye sis :)

30/5/13 21:24

Salam.

Saya dapat rasa betapa happy n senyum comel akk buat entry ni,hehehe

Teruskan menulis kak. Yakin yang setiap kita ada keistimewaan sendiri :)

Saya nak ambil kesempatan ni, nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab selalu meninggalkan komen yang baik n bernas untuk entry2 saya yg tak sbrapa..huhu, dah mcm ucapan terima award plak,hehehe :)

Thanks akak lea.. semoga Allah berkati akk skluarga.. :)

30/5/13 22:41

@Tinta Lana salam lana...itulah terharu sangat.tqvm sekali lagi pada sis yumida.

owh lana hehehe ye ke huishh segannya.kak lea ni memang pantang baca entri yg pernah kak lea lalui,mesti nak komen panjang2..komen tu dah boleh jadikan entri hahaha..lana pun kreatif,suka kawan blogger yg muda2 banyak idea :)

wah tqvm yelah rasa mcm dapat awardlah pulak,tqvm lana happy blogging dear.. (f)

2/6/13 15:00

tahniah kak...... dan juga utk yumida....... sesama kita menghargai kenkawan.....baru pren together gether kan....

2/6/13 15:28

@Remy hazza hye remy...tqvm tau remy pun blogger yang comel jugak he3 :d

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...