18

Cukup-cukuplah pusara di highway

10:00 |

Dashboard di blog pun semakin sunyi
Semakin ramai blogger yang pulang bercuti 
Balik kampung
Makan angin



Jom berdoa agar semua blogger 
selamat perjalanan pergi pulang ke destinasi dituju
Semoga turunlah statistik kemalangan
Tambahan lagi ni musim cuti sekolah
Penuhlah highway & R n R

Tadi pun stesyen minyak jam
Rata-rata tergantung baju-baju dalam kereta
beg-beg kecil menimbun kat belakang

In shaa allah 
Minggu depan Kak Lea pun akan pulang ke Taiping
Menjengok parents in law yang tak berapa sihat
Dan bawa anak-anak bercuti
Doakan perjalanan Kak Lea sekeluarga juga ye :)



Jangan lupa baca doa naik kenderaan tau!





18 comments

24/5/13 11:40

syoknye balik kpg
bila anak2 dh start cuti
parents nya pun ikut sekali cuti
moga perjalanan sis sekeluarga selamat pg n kembali ke umah balik

24/5/13 11:55

Saya, insyaAllah, ahad ni balik kampung belah emak..di Perak.. :)

Tadi, kat stesen minyk, penuh dgn keta..masing2 dah mula merencana.. ^_^

Doakan saya skeluarga juga ya kak :)

Selamat bercuti :)

24/5/13 12:57

@Yumida Huda hye sis...itulah parents pun horey gak ngeee...sis tak balik kampung ke?trm kasih amin..amin..

24/5/13 12:58

@Tinta Lana hye lana.wah ke perak kite ye yehaaa...yelah mmg dah jam sana sini...stesyen myk pun full..

have a safe journey too,lana :)

24/5/13 12:59

@Norhaizam Mustaffa hye eizz trm kasih tau :)

24/5/13 16:52

insyaallah... selamat pergi dan balik... :)

24/5/13 21:08

@deno amin tq ye deno....

25/5/13 04:15

nati balik kg..dgr la lgu blik kg dlam kreta..pas2 layan dendang perantau..he3..smoga kakLea n family slamat je sntiasa :)

bestnya cuti balik kampung lalalala
hati2 tau dear lea.

25/5/13 09:38

@S.K.A hye ska hehehe owh lagu2 tu dgr time balik kg nak raya,baru best ngeee..pasang lagu aku orang kampung jelah hahaha :)

25/5/13 09:38

@.::: Princess MOMOY :::. hye sis wah lama tak sggh n update n3 busy ye..owh tqvm dear :)

25/5/13 09:41

bestnya blik kg.. hati2 di jln

25/5/13 09:45

@Amanina Mads hye sis nina tqvm tau :)

26/5/13 17:55

salam kak lea..
minggu depan kaak lea balik.. alaaaaa..
saya pulak yang rindu..huhuhu~~~

26/5/13 21:02

@Gee GTG wsalam gee ngeee..tapi itulah tgk dulu 'plan' mgkn mgu dpn tapi lambat sikit sbb si kembar lelaki nk berkhatan ueiiiii ngeri pulak adeihh..

28/5/13 00:25

remy pun jumaat blk taiping... smlm layan jem kat highway...... hu3

28/5/13 16:04

@Remy hazza owh ye ke remy..wah best kan cuti balik jauh2 ni :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...