18

Dapat Special Drawing Dari Aideal Fitri ~ Blogger 100 Pelukis

21:56 |


On je laptop
Tengok je 'Reading List'
Wahhhhh!!!
Macam kenal je nama aleasara tu



Tengok pulak di Kotak Jerit
Ada jeritanlah..



 

Serius terkejut betul
Wah suka sangat2...
Patutlah tadi nak beri burung makan,depa hilang sat!
Dok kerumun rupanya kat
LOVELY PURPLECIOUS SCOOTER

Bro Aideal Fitri
Terima kasih sekali lagi
Terer tu lukis guna tangan kiri
Tabik spring beribu kali


Owh baca komen admin 100 Pelukis tadi
tangan Aideal cedera
Terima kasih lukiskan skuter yang comel ni
Saya kalau lukis tangan kanan pun terhegeh-hegeh
inikan pulak lukis tangan kiri
Mau koma cikgu Pendidikan Seni saya tengok he3..


Jom terjah Aideal Fitri
pelukis yang kreatif ni di;

100 Pelukis 

Blog Aideal Fitri





Boleh letak skuter di sidebar mesti comel ^^








18 comments

19/5/13 22:08

Terima kasih :)Aritu saya jatuh motor,terhempap tangan kanan,tapi dah nak baik dah,tp adalah kebas2 skit.Blehla lukis kai tngan kiri tapi lambatla sikit.Gembira,anda suka.I like this entry hehe^^

19/5/13 22:12

@Aideal Fitri owh harap tgn kanan tu cptlah sembuh...ye serius suka.. terkejut betul tadi.trm kasih sekali lagi.owh ye blog aideal dah ada dlm bloglist "kreatif" :)

Wah cantiknya. Siap ada nama Kak Lea lagi. Jealous here >_<

19/5/13 22:30

comelnye sis
cantik
pandai dia lukis
hope tangan dia cepat sembuh
nak tompang skuterrrrrr

19/5/13 22:31

wahhh untungla ada orang sudi lukiskan secara percuma. nampak cantik...

19/5/13 22:37

@Norhaizam Mustaffa hye sis he3...itulah comel je :)

19/5/13 22:39

@Yumida Huda iutlah kalau dah kreatif lukis tangan mana2 pun ok je.jom sis cepat naik vrommm vrommm :-d

19/5/13 22:40

@kopi pasta ngeee alhamdulillah :))

19/5/13 23:14

salam kak lea..

wah.. sangat sibuk harini.. mampu bukak blog akk je ..dan untuk entry ni.. ade masa saya komen yang laain yer..
huhu..
wah tahniah kak..wuhuuuu..
terima kasih kepada yang membuat kak lea saya happy..heee~~

19/5/13 23:18

wah! vespa tuuuu...very RARE dan comel la kak lea (^_^)

19/5/13 23:22

@Gee GTG salam gee wah rindulahhhhhh :)

dah agak my sista ni mesti busy hari ni....kak lea dah ada skuter comel jom kita ronda ngeee :d

19/5/13 23:22

@Kenit Cinonet comel je kan jom pusing2 :)

20/5/13 07:41

untungnya..huk3

20/5/13 07:48

@S.K.A trm kasih tau...eh eh awat kejap ska kejap f@is ni he3... :))

dua2 nickname best :)

wah bestnya ada org bagi lukisan... :)
mmg smart la skuter tu....terbaik... :)

21/5/13 00:18

@Hatimi Tahirruddin mmg hepi smlm terkejut sgt..nnt bolehlah sggh blog aideal :)

28/5/13 00:37

tahniah kak...... comel motor tu..... teringat iklan..."saya menang motor"

28/5/13 15:54

@Remy hazza owh iklan tu hahaha..dapat motor doodle pun dah hepi ni he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...