6

Entri Khas Untuk 'Kembara Mencari Hamba'

08:55 |
Assalamualaikum entri ringkas,khas untuk Sahabat Abu Ikhwan.Saya dah cuba banyak kali untuk tinggalkan komen tapi blog masih ada malware.Rugi rasanya perkongsian ilmu di entri sahabat,kami tak dapat baca.




Ini yang sempat saya print screen.Harap dapat membantu,ye.Harap sudi singgah ke blog saya berikan feedback.Terima kasih ye :)





6 comments

3/5/13 10:46

salam..bagus kak lea..^^

3/5/13 10:54

@Gee GTG salam gee tulah sedih sbb dh lama kwn dr 2010.suka bc entri shbt AI :)

9/5/13 22:45

mekasih kak..kasi alert...dulu pun remy pernah kena......mengong sekejab!

10/5/13 20:56

@Remy hazza tulah kak lea dh lama tak dpt sggh blog sbht AI,ni.yelah kak lea dulupun pernah jugak terkena he3..

8/6/13 05:24

:) maybe sbb widget or apa?? sllu gax xleh masuk blog sbb benda alah tu... >.<

8/6/13 22:48

@AiSyA LiEzAmemang betul tu AL..kadang html code tu yang datangkan virus he3..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...