35

I Really Need A Real 'Tablet'!

22:58 |

PAGI

PETANG

MALAM

TENGAH MALAM


PAGI BUTA

Kesianlah dekat semua suami & bapak2,kan?
Adakah itu sebabnya husband Kak Lea sedikit berat nak belikan IPad
Huwaa........







35 comments

28/5/13 23:34

salam kak lea.. opss..
saya pun guna tablet..hahahaha..
adeh..
canne ni.. tapi xde lah obses camtu.. suka guna laptop untuk online..hee~~^^

28/5/13 23:41

hehehhe... xpe akk :) kena bijak bahagi masa lam maya n realiti...heheh.. ~~

28/5/13 23:45

Bukan setakat itu sahaja puan, telefon pintar pun begitu. Apatah lagi dengan adanya WhatApps. Takut juga saya terperangkap dengan teknologi ini.

28/5/13 23:55

hahahha. saya pun pening tengok. asyik benda tu 24 jam.

tablet jenis ubat la jadi pengubat ya

28/5/13 23:55

@Gee GTG salam gee...owh ye ke..mesti best.

alah kak lea saja je buat kartun ni sebab kdg2 terfikir jugak life orang moden zaman la ni.masa makan kat luar tgk sana sini fokus dgn tablet.so baik tak yah makan ramai2 kat luar dgn family,ye tak he3....

28/5/13 23:56

hahaha..cian suami 2 =) comel doodle..bakat terpendam neh..alaaa..bodek2 skit suami, nnti dia belikan la hehehehe..tp mcm mn akak bg msa eh? krja, suami, anak2, suri rumah n blogging?? bnyak msa 2..

28/5/13 23:56

@AiSyA LiEzA hye AL..ye betul tu :)

28/5/13 23:58

@依之汉 hehehe rasa pelik pulak dipanggil puan..rasa macam mem besar je ngeee...ye betul tu kena bijaklah gunakan teknologi yang ada.

kalau sampai makan tablet,nak tidur pun tablet adeihhhh...

29/5/13 00:17

gunakan kemudahan dengan betull.heee..jangan bersedih :)

29/5/13 00:51

@nurdani hye sis tqvm singgah komen tau.

ye betul tu sana sini semua berkepit dgn tablet...modal dah ada nak beli tapi husband macam berat sikit he3...

pening tu yang cari actifast hahaha...

29/5/13 00:55

@S.K.A hye ska..owh lukisan senget-benget tu hah adeih he3..

husband ok je cuma dia macam tak minatlah kalau beli...lebih baik beli benda lain katanya he3..

owh mmg terkejar2 nk update.balik je office,belek2 blog kejap.kalau lukis kartun tu mmg dah lukis awal2 cuma touch up sikit2.then publish ikut mood dan entri.

kalau ada je idea,terus type dan draft.alhamdulillah husband pun ok je,janji kak lea dah settle kerja kat rumah dia ok je.anak2 pun sporting kadang2 depa bagi idea.tqvm ska tanya he3 :)

29/5/13 00:57

@Azhafizah Md Nor hye sis fiza tqvm tau komen he3...ye betul tu..sobsob huhu..

29/5/13 05:03

comelnya doodle's sekalian..hehe.. saya bosan la kalau hidup asyik dengan gadjet2..huhu..macam dah tak ada life..hehe..balik2 buka lappy..phone dah boleh tinggalkan..sbb tak ada sapa2 nak mesej..lol. :P

29/5/13 08:05

hahhahaa... anna rasa2 ya kot..

29/5/13 08:29

tu larr, marahkan nyamuk makan ubat tablet jugak ditelan kannns..,sibbaik tdo X pakai kelambu..,ehHHee

29/5/13 09:49

rasa ketinggalan jap lewat melawati blog akk. huwaa~ cepat juga akk update.

klo kt rumah ni, tv yg jadi keutamaan teknologinya, mujur tv tu tak boleh bawa keluar rumah.. XD. dlm bilik ada tv, ruang tamu ada tv, dapur bertv. pehh. (org rabun baca buku, kita rabun tgok tv.hihi)

29/5/13 09:52

xde ipad tu pun udah pening.... ape lagi kalo dibagi ipad tu........ ini contoh awok dengan bini awok leeeee

29/5/13 10:42

biasanya saya jadi mangsa... tab akan di monopoli oleh kaum adam di rumah, di kereta, di tempat makan, atas katil, bla bla bla... Wwwaaaaa!!

29/5/13 11:15

@Nana Liena hye nana owh tqvm dear..lukis pun senget-benget :)

ye betul tu..sepupu kak lea pun masing2 berkepit dgn tablet..tapi time makan retilah pulak gi dapur hahaha.....

29/5/13 11:15

@Nana Liena hye nana owh tqvm dear..lukis pun senget-benget :)

ye betul tu..sepupu kak lea pun masing2 berkepit dgn tablet..tapi time makan retilah pulak gi dapur hahaha.....

29/5/13 11:15

@ANNA MARIANA ngeee...jangan makan tablet,tidur pun tablet tau :)

29/5/13 11:16

@Wak Gelas™ hye wak gelas..tqvm singgah n komen tau..

wah pepatah baru tu adeih... :-d

29/5/13 11:18

@BiskOt hye sis...update mana yang termampu je..banyak lagi idea tapi nak menaip cehhhh...malas pulok kdg2 tu :d


owh mcm rumah uncle kak lea...atas bawah smapi ke dpaur ada tv...pening...pengsan...ye ramailah rakyat malaysia yang rabun dek penangan gajet

29/5/13 11:20

@D_08 hahahha adeih...berebut channel tv ke berebut handphone touch screen,ni ngeee....

29/5/13 11:21

@sudipVSsenduk hah???hahahaha mana aci macam tu kan...hawa amat memerlukan tab nak skodeng resipi,skodeng cara hias rumah utk raya ni(opsss...shopping online juga he3)

Untung la ada husband macam tu. Sebab gadget2 ni semua memang bawa pengaruh. hehe. Tapi kalau pandai bahagikan masa, apa salahnya.

Eizz pun ada tab. ngeh ngeh. :p

29/5/13 11:51

@Norhaizam Mustaffa hye eizz ye betul tu.kena bijak,kan.janganlah sentiasa berkepit je dengan tablet,kena juga spent time dengan family :)

29/5/13 23:35

tu la kan.. hihi... bahay2 tablet ni bleh ketagih

30/5/13 00:21

@denobetul tu deno..mana2 kak lea pergi mesti ramai berkepit dgn tablet..best jugak tengok sampai nak makan pun ralit tengok tablet.

hehe setuju dgn kartun2 di atas...mmg betul tu bila dah ada tablet atau smartphone masing2 akan buat hal sendiri....

30/5/13 11:05

@Hatimi Tahirruddin betul,kan huhu...hurm rasa dari beli tablet,baik kak lea beli pc besarlah kot.boleh blogwalking dengan pemandangan seluas sawah padi hahahaha..

31/5/13 19:32

hehe..tula asyik ngadap benda alah tu sisng malam pagi petang..ada org yg terabai je nanti?

1/6/13 00:13

@whitecappuccino hye sis hahahaha adeih ..tulah sana sini tengok berkepit dengan tablet..nak beli tapi husband dah batuk lak tiba2 hahahaha..

2/6/13 15:17

kena bijak bahagiakan masa......

2/6/13 17:05

@Remy hazza ye betul tu remy..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...