15

Jeritanku ~ Busuk ke Cbox huwaaa....

22:14 |


Selama ni menjerit macam2 style
Tapi paling lama guna cbox
2 tahun



Kemudian akhir tahun lepas masa blogwalking
berkenan menjerit di kotak busuk kawan2
comel je smileys icon tu

Tapi terkejut 3 hari lepas merajuk pulak si busuk ni
Rupanya blog semua kawan pun menyepi
tiada jeritan
tiada hai..hai..bye..bye..

Nasib baik Kak Lea ni suka 'save' html code widget yang penting
Tukar kembali ke cbox
Tup...tup...
Malam ni Shout Busuk dah ok kembali

Maka nak minta pendapat korang
Mana satu patut Kak Lea 'mantain' ye
Blog ni penting kena ada 'Jeritan'
Lebih mesra alam gitu
 Shout Busuk ni ramai kata bagus sebab boleh
 'ban url' & 'Ban Badword'

Tau jelah yang singgah jerit ni kadang2 
kawan yang 1st time singgah
maka diorang ni suka jerit bukan2 kalau kita lambat respon
Dah terpampang kat atas tu 'my status'
Kalau OFFLINE nak respon macam mana huhu..

Terima kasih kalau korang sudi berikan pendapat 
muahmuahmuah








15 comments

18/5/13 22:21

oo dh ok ke?
baru je semalam dh remove
nak pasang balik la

Kita lebih suka guna cbox. hehe. x tahu kenapa. mana2 pun oke sebenarnya, :)

18/5/13 22:37

haa? dah okey ke busukk...

busuk memang busuk la.... macam taik... aku bru je tukar dr busuk ke cbox...... huhuhuh...


geram giler nih...

My recent post : 20 Design Kerusi yang Kreatif

18/5/13 22:40

yang tak syoknya cbox ni senang iklan nak masuk..geram..huhu

18/5/13 22:53

@Yumida Huda ye sis dah ok dah.baru perasan tadi masa bw..owh sis suka shout busuk lah ye :)

18/5/13 22:53

@Norhaizam Mustaffa hye eizz he3...yelah cbox ramai kata tak byk ragam..tapi rasa suka shout busuk hurmmm....

18/5/13 23:07

@GA GreenArtwork hahhahahaa adeihh dia ni lawak betullah..ak kah malam ni baru ok..tu pun perasan masa bw blog kawan huhu..

tapi shout busuk ni best...hurmm...

18/5/13 23:08

@Nana Liena ye nana tulah kak lea rasa bertahan jelah guna balik busuk tu..sbb boleh ban badwords n url yg kita tak mau dia sggh lagi huhu..

oooh busuk dah kembali beraksi...busuk ni OK tapi admin dia patutnya upgrade la server tu...hehe mungkin takde org nak sponsor kot... :))

19/5/13 11:05

@Hatimi Tahirruddin itulah...suka benefits yg diberi..yelah rasa betul kata timi tu...timi jelah jadi sponsor..tak pun kak lea tgu timi create new shout :-)

30/6/13 22:17

kak lea.. fiza nak pasng shoutbox ny .. tp x leh r.. wuwuwuw.. dah cube bnyk kali.. sedih je..

30/6/13 23:36

@syaafi sushierk awat tak boleh ye..senang je follow je step by step ^^

1/7/13 17:47

@||aLeaSaRa|| dah try kak lea.. tp still x boleh.. waaa... sedih je.. =(

1/7/13 22:05

@syaafi sushihuish pelik pulak kak lea..cuba cari tutorial pasang kotak jerit..nanti kak lea free kak lea cuba carikan link tu ye ..

1/7/13 22:07

@||aLeaSaRa|| dah boleh kak lia.. fiza mntk tolong kak gee .. uhuhuhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...