19

JJCM ~ Nasi Lemak Pak Ayub di Seksyen 20...Best!!!

00:40 |

Alang2 dah ada di Shah Alam
Godek2 handphone teringat Kak Lea ada 'snap' lokasi JJCM 
Setiap kali tengok JJCM
Suka 'save' alamat kot kebetulan lalu 'area' tu

 Baru lagi ni Kak Lea 'snap' dan Qi pengacara musim baru

Sebenarnya Kak Lea dah lama tak pergi Seksyen 20
Dulu memang duduk Seksyen 18,sekolah pun bertukar2 area Shah Alam
Nasib baiklah ada no telefon 
Baik sangat Eida tunjuk 'direction'

'Landmark' KPJ
Di sebelah kanan pulak nampak Sek Men Seksyen 20
terus je belok kanan
nampak Service Apartment


Akhirnya sampai juga yehaaa 

Inilah Eida..
Datang2 je terus Kak Lea salam & sok sek sok sek
beritahu datang dari mana dan Eida pun blogger,tau!

 Pukul 9 am dah ramai
Beratur ye
 
Terkenal dari zaman Kak Lea sekolah lagi~1995

 Ada ayam masak merah & rendang
 Sambal ikan bilis petai
 Rendang kerang pun ada
 Sambal memang sedap..tak pedas sangat sesuai untuk perut di pagi hari
 
 Nasi lemak biasa.Nasinya sedap ^^
 Sedap rendang daging
 Husband dah lama tak makan paru
Tong..tong macam2 lauk
 Inilah service apartment...sebelah je
 Ok harganya tadaaaa....
Husband siap ambil nasi tambah,cehhh kata nak diet



Bagi korang yang belum cuba lagi
 jangan lupa singgah ye
Ada 5 cawangan kata Eida 
Semua kaum lepak makan sini best!





19 comments

27/5/13 01:10

salam kak lea..
wuarghhh..
harga yang boelh tahan..
sedapnyelah lauk nyer..
tapi kenapa nasiii..
wuarghh..sedapnye nasi..nak juga..wuarghhh!!!

27/5/13 01:26

Okay..ni wajib cuba!

27/5/13 01:37

bekfes nnti kena makan nasi lemak ..ngidam la pulakk bca tajuk entri akk lea..huk3.. >.< sllu gax p rumah akk kat shah alam..nnti leh la try makan :))

27/5/13 01:45

@Gee GTG wsalam gee...nanti singgah shah alam try tau..

hohoho alah satu hari tu makanlah nasi..esok tu puasa nasi he3...

27/5/13 01:45

@Rizal Sadiman hye rizal..cuba tau terbaik!!!

27/5/13 01:46

@AiSyA LiEzA wah mmg dah wajiblah kena makan nasi lemak alang2 sis,turun shah alam :)

27/5/13 06:11

Nyum nyum,mcm sedap je.Nk jugak lah pergi :)

27/5/13 10:02

dah lapau ni. Kak Lea g post pulak bab2 makan. aishhhhh..

27/5/13 11:25

looks yummy to me...rietta xpernah lagi ke sana....

27/5/13 11:48

@siti hye siti pergi tau..nnt update kat blog ngeee :)

27/5/13 11:49

@Izzah Azizah hye izzah wah lama hilang ni he3...kak lea yg update foto ni pun rasa nak pergi lagi..esok ke lusa ke he3...

27/5/13 11:50

@HeNRieTTa JoSe hye rietta...wah nanti kalau ada kat shah alam jgn lupa singgah...makan sedap,perut kenyang,harga pun murah :)

27/5/13 17:49

sy kalau jalan2 kat s.alam msti sesat, banyak betol seksyennya hu3..btw mkanan tu sdap la kakLea..sy suka ayam yg gereng camtu =)

27/5/13 17:50

typo!..Goreng* hehehe

27/5/13 21:57

@S.K.A hye ska owh yelah kak lea yg dulu duduk shah alam pun dah confused mcm2 seksyen ada.itulah makan nasi lemak kat mana2 pun,mesti nak jugak ayam goreng kan sedap..sedap he2 :)


hahahaha itulah ayam gereng...ingatkan menu terbaru selepas ayam penyet hahaha :)

nampak mcm menarik ni....agak2 cawangan lain dia ada kat mana ye?

28/5/13 00:21

kalau camtu nak kena pi try nie kak lea.... remy memang hantu nasi lemak...... tu yg nasik lemak longkang kat cempaka kaya tu...remy selalu pi beli...he3

28/5/13 15:44

@Hatimi Tahirruddin hye timi..rasa area shah alam je.ada satu gerai tu betul2 kat simpang berdepan KPJ,dekat kedai mamak..lagi 3 Kak Lea tak sure huhu...

28/5/13 15:46

@Remy hazza hye remy..wah bolehlah try dengan si dia yg tersayang tu hehehe..wah tu pun port kak lea jugak,mmg dah lama nasi lemak longkang tu bukak kan.ramai org..kadang2 kena tunggu seat he3...

hari tu ingat nak share dlm entri tapi masa tu cuaca panas betul,xda mood nak snap foto huh...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...