14

Kenduri Kahwin ~ Semuanya manissssss!

14:09 |

Baru balik meraikan pengantin yang sangat comel
Tapi foto diorang tak ambil hahahaha

Memang sedaplah makan hari ni
Katering pun 'import' dari JB

Pelik?
Makan nasi minyak dengan sambal goreng ikan bilis petai
Sedap lorrr...

Kat luar banyak betul yang manis2
Choc Fountain pun ada dengan marshmallow
Melekit-lekit ler anak2 Kak Lea hari ni huh...
Tapi Kak Lea sukakan jelly bean & biskut icing ni

Dulu masa kecil icing mesti 'hilang'
Tinggal biskut je togel hehehehe

Memang semuanya manis2
Meraikan pengantin di hari yang bahagia
Kenalah semuanya 'lovely & sweet'

Suka..suka..siap ada mini card ala2 envelope tu 

Buka je goodies bag
Huwahh ada polcadot muffin
Maka mengigil cari air putih
Manisssssss semuanya hari ni 


14 comments

18/5/13 14:39

Arrghhhh terliur Kenit dibuatnya...sambal goreng ikan bilis petai??? beruntungla dia heeee (^_^)

18/5/13 16:09

bahaya mnis2, nnt kn diabetis...hehe, skali skale je kan...asiah pun pg kdr gak td...tp xde yg mnis2...:)

Dah lama tak makan biskut tu. Dulu time kecik2 selalu makan. hehe

18/5/13 19:00

sedapnya nasi beryani tu! kad dan goodies pun menarik!

18/5/13 21:10

yg kad tu., kad kawen ke? comelnye!

18/5/13 21:27

kena bnyk minum air ar pas nie... cucu perut... hehehe


My recent post : 20 Design Kerusi yang Kreatif

18/5/13 21:29

@Kenit Cinonet hye sis mmg sedap.patut mkn dgn nasi putih..tapi hentam jelah hehehe...yg kelakar tu ada sorg makcik tu dia pun follow kak lea makan sambal ni dgn nasi minyak :)

18/5/13 21:30

@Siti Asiah wah sama2lah kita meraikan pengantin hari ni ye...

18/5/13 21:30

@Norhaizam Mustaffa hye sis...owh boleh ler cpt2 cari kat kedai he3...

18/5/13 21:32

@whitecappuccino burpppp...alhamdulillah he3...mmg suka pergi kdri mcm2 style n item diorg bagi :d

18/5/13 21:33

@Chuu Muqhlis hye sis.ye tu kad pengantin tempek nama diorang..lupa nak snap cover belakang kad tu :)

18/5/13 22:54

@GA GreenArtwork yelah betul jugak tu :d

wah sambal petai dgn nasi minyak...tak pernah try lg ni....hehe sy pon suka biskut icing tu masa kecik2... :)

19/5/13 11:04

@Hatimi Tahirruddin tulah tgk sodap je sambal tu..hentam keromo ler makan dgn nasi minyak :d

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...