20

Kotak Jerit ~ Wordless~Speechless~'SHOUT'less Wednesday

20:05 |

 
 

Macam biasa kejap je ni...
Tak boleh jerit?
Hah apa lagi
Jom pakat support entri kawan
Tinggalkan komen
Bukan susah pun ngeee :)






20 comments

15/5/13 20:19

ingtkn nida je.... :(

15/5/13 20:46

@nida zin ramai kwn lain pun kena..kejap je ni kot.. :)

15/5/13 20:48

kenapa mcm tu? huhu..cbox tak ada apa2 pun..huhu

15/5/13 20:48

sob2.. tame lah titew kak lea.. sob2..^^

meh jerit...wuarghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15/5/13 21:11

@Nana Liena hye sis,ntah ler huhu...ni shout busuk :-d

15/5/13 21:12

@Gee GTG hahahaha pakat jerit di malam hari yehaaaa (b)

15/5/13 21:14

Biasa la ni. Tak lama lagi, dia ok.

Sebab tu saya pkai cbox. Wlaupun tak fancy, tpi ia kurg buat hal.

15/5/13 21:22

@Tinta Lana yelah lana,kak lea dulu pakai cbox ok je...tgk dulu mcm mana.kalau tak ok tukar semula ler huhu

15/5/13 21:57

kejap je ni..dia blik kg smbt hr guru..hi3..klkar la plak letak as kotak jerit =)

15/5/13 22:27

@S.K.A balik kampung sambut hari guru...hahahaha cehhh balik naik air asia kot kotak ni ngeee :))

15/5/13 23:24

sekejap jer ni. mohon bersabar. bila ramai yg guna benda best, dia jadi overload...

15/5/13 23:32

@kopi pasta itulah sbb kat kotak tu pun dah ada notes knpa jadi lagu tu..

oooh busuk biasa la.... :d

alamak kak lea...sy tak pakai widget tu...kalau nak try yg tak guna yahoopipe boleh tgk blog ni.. http://yabtb.blogspot.com/2012/05/top-commenters-gadget-with-avatars.html

tapi yg ni siap ada avatar...kalau nak buang avatar sng je boleh adjust kat script dia tu....

masalah dia mungkin loading lama sikit pasal dia akan loop feed....

kalau yg mcm mialiana tu mungkin boleh refer tutorial ni...
http://www.ainizakaria.my/2013/03/tutorial-widget-pengomen-tegar.html

16/5/13 00:28

@Hatimi Tahirruddin owh ye ke...dulu pakai cbox ok je.owh sbb busuk jadi mcm tu ok2 ambil bunga byk2 ler (f)

16/5/13 00:32

@Hatimi Tahirruddin wah tqvm hatimi...terharu ni =))

ada link lagi...boleh ler kak lea godek2 tutorial tu tqvm tau :-d

sama la kita

16/5/13 14:50

@MiSs NoRmaLa NorFiqZ huhu dah nak masuk 2 hari ni kot (b)

16/5/13 17:42

betul tu.... kita komen aje.....

16/5/13 21:51

@Remy hazza tulah remy...wah tqvm tau remy byk komen entri kak lea :-)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...