26

Nyaris husband bertukar menjadi...

13:30 |

Pergi ke Toys R Us,Alamanda

Sebenarnya nak belikan untuk si kembar,Irfan yang nak berkhatan kejap lagi
Lagipun dah lama betul dia tak beli apa2 toys
Buku cerita je banyak


 Eh nampak tak budak cinonet tu
Dia nak sangat berkhatan tapi husband kata nanti dululah
Takut susah nak jaga dia,kecil lagi
Lasak pulak tu masa tidur
Boleh berpusing 360 darjah,you!

 Danish dah lama takde toy,berkenan dengan Captain America
sejak tengok Avengers tahun lepas
Kak Lea suka belikan diorang buku je
Tapi husband kata takpelah sekali-sekala layan anak
Ok duit dia,kalu
Kak Lea ok je he3...

 Itu dia topeng pilihan Captain Amerika
Dekat rumah ada topeng plastik murah2 tu yang harga RM 2.50
Spiderman & Ultraman
Danish suka jadi super hero di rumah

Tup..tup..dia buat muka comel
Nak patung Captain America yang tadi tu jugak,
boleh tak?


 Dan sebelum husband bertukar jadi Incredible Hulk
Seorang mama kena cepat bertindak terbang keluar
Kata Supermum,kan he3..

Opsss sebelum tu mama nak ni boleh tak he3.....




26 comments

27/5/13 13:45

hahahah..... dan sebelum anak2 buat guling2 tarian breakdance kat kedai tu........ kene cepat buat pilihan.... beli jugak atopon membelahkan diri dengan segere.......

27/5/13 13:51

hehhehe.. :D budak2 mmg suka benda2 alah tu smua..ekkekekk

27/5/13 15:47

toy r us...bestnye....dah lamer xkesitu...

27/5/13 16:57

pick up sticks tu dulu salu main., tp pki lidi sateeee hehe

27/5/13 17:46

hahaha.. mcam2 :), melayan je anak2..anak2 akak jenis cerewet x?? kalau dh jalan2 msuk kedai toys camtu, dia nanges x kalau xbeli??

27/5/13 17:53

yg stick tu masa kecik slalu main
pakai batang lidi
mmg syurga mianan ni..syok budak2 jln kat sini

Dah lama tak main mainan budak2. Dulu masa kecik2 selalu main :)

27/5/13 20:19

Sayangnya di situ tiada patung Boboiboy. Boleh pecah kuasa tiga. Kembar tiga mungkin? ;)

27/5/13 20:35

salam kak lea.. wuarghh!!!!
pergi shopping x hajak..cis!!
dan cis!!!
wah..
nak beli tu ker..
dulu selalu main ngan kawan2 kat sekolah.. mumpul pensil ngan pen masing2.. golek2.. ambil jagnan kasi pen lain gegarkan2..
seronoknye masa bebudak dulu.. semua benda jadi permainan..

sekali sekala beli untuk anak2 ape salah nye kan..hehe..
alah.. mama die pon lebih kurang je..^^

27/5/13 21:25

@D_08hehehe itulah nasib baik anak yg cinonet tu dari kecil dah ajar,kalau tak dpt masa tu..next time ye..nasib baik dia cool je :)

27/5/13 21:28

@AiSyA LiEzA yolah tu berpinar mata mak bapak dalam ni $-)

27/5/13 21:29

@HeNRieTTa JoSe best tau sis..mcm2 ada...duit yg keluar pun macam2 nilai ada hehehe :-d

27/5/13 21:30

@Chuu Muqhlis owh pakai lidi sate?ak ah kan boleh jugak,tu :)

27/5/13 21:34

@S.K.A hye ska...syukur sgt anak2 kak lea dr diorg kecil mmg x ajar sgt utk kumpul toys..atok nenek diorg yg suka belikan.

kak lea dh ajar jgn suka minta2..tgu kalau kak lea kata ok & boleh..baru pilih apa yg diorg suka.memang tak pernahlah anak2 nangis mcm anak org lain.

masa kat sini pun ada anak2 customer lain yg guling2 nangis2..dah diorg minta mahal sungguh..mau koma kejap parents kat sini he3...

27/5/13 21:35

@Yumida Huda wah ramai juga yg suka stick tu ye..best.

27/5/13 21:36

@Norhaizam Mustaffa hye eizz hah boleh ler serbu beli toys..best tau mcm2 ada ikut hobby kita ke...

27/5/13 21:39

@依之汉 hahahaha adeihhh..eh sebut pasal boboiboy anak kak lea kumpul tiga2 tu masa ada promotion kat petronas dulu,sbb dia mmg minat main ala2 superhero :)

27/5/13 21:41

@Gee GTG wsalam gee hahahaha.heh mana ada?taklah kak lea baik sangat.cuma beli stick tu je..sebenarnya nak beli 3D puzzle tapi lepaskanlah anak2 dulu ngeeee..

wah bestnya masa tu kan..guna apa2 pun janji boleh main dgn kwn2 :)

27/5/13 22:27

bestnya la hai berkhatan dapat macam2..hehe.. seronok dapat buku sbb nanti baring tak boleh laask sangat..huhu..

wah mama dia pon nak jugak ye....hihi :P

28/5/13 00:18

wah...dah jadi captain amerika lepas berkhatan ye.......he3

28/5/13 15:35

@Nana Liena hye nana.ye betul tu best kalau dpt buku.macam tulah anak kembar kak lea ni..duk baring layan komik :)

28/5/13 15:36

@Hatimi Tahirruddin hye timi..yelah mana aci nasib baik kak lea tak minta 3D puzzle tau :-d

28/5/13 15:37

@Remy hazza hye remy...ye betul tu.adik dgn abang sama je minat superhero :)

30/6/13 22:13

kak lea.. ini rumah kedua fiza.. hehehe... dah lame x g.. hehehe...

#suke tgk toys yang comel2.. pastu beli...

x menahan umur dah tua .. hehehe

30/6/13 23:38

@syaafi sushihahaha..kak lea pun kalau dah masuk situ,rasa tak nak keluar dah..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...