20

Penangan Magnum Choc Strawberry

11:54 |

Terkesima terpandangkan ia
Puas mencari di kedai berdekatan rumah
tapi habis
Alang2 di Alamanda dah tak toleh kanan kiri

Ye mood untuk coklatkan diri..melanda

Nyaris terjatuh di eskalator
Penangan sedapnya...manisnya....gebunya...sejuknya
Ok jatuh cinta 1000 kalilah!!!
Sampai husband panggil pun tak perasan hehehehe






20 comments

27/5/13 12:11

magnum strawberry tu pun feveret kiter kak lea ekekeke. 1st time rasa aritu memang....menangkap!(^_^)

27/5/13 12:18

wah, kena cuba ni..
perisa strawberi+coklat :)

27/5/13 12:23

amboi.. baru tgk pic pun dah terasa nikmatnya aiskrim.. slyrupppp

27/5/13 12:27

keh3... :) sy un suka magnum!! ^__^

27/5/13 17:47

untunglah dpat makan eskrem..xnk tgok lama2..sbb sy xdpat mkan =)

27/5/13 20:38

salam kak lea!!
kita pon suka magnum..nyum2.. sangat sedap.. dengan coklatnye yang pekat lagi likat.. bersama ais didalamnya yang lembut dan segar.. menggetarkan jiwa pemakannya..
ditambah pula pelbagai jenis pilihan perasa.. wuarghhh.. magnum.. aiskrim yg ttp di hati~~~

27/5/13 21:42

@Kenit Cinonetwah give me 5 lah sis...hahaha best kan :)

27/5/13 21:43

@ANNA MARIANA cuba tau sis..sedap tak pandang kiri kanan dah

27/5/13 21:44

@ima salsuzaima hye sis hehehehe sila dptkan sekarang di kedai berdekatan ngeee :)

27/5/13 21:45

@AiSyA LiEzA sep sep lah kita.. :)

27/5/13 21:45

@S.K.A alah nanti dah ok bolehlah makan ye.. :)

27/5/13 21:47

@Gee GTGwsalam gee wah give me 10 lah dear..yup memang sempoilah pekena magnum ni..serius best.. owh kak lea ikut mood kalau malam terasa nak bermagnum selamba je pergi 7E :-d

tetiba terasa mcm nak makan aiskrim la pulak bila tgk gambar kat atas tu... :))

28/5/13 00:19

pergh!!!! sedap tu....... sampai 1k jatuh cintanya......he3

28/5/13 11:19

sy ambik yang fully chocolate.terasa kemanisannya

28/5/13 11:49

WAHHHHHHH Kak Lea !!!! Mengelegak tekok sye ni. Aissshhhh.. haritue baru jer try Magnum coklat kali ni with strawberi pulokssssss..aishhmenn

28/5/13 15:40

@Hatimi Tahirruddin hye timi...cepat2 cuaca panas ni best makan magnum :)

28/5/13 15:41

@Remy hazza hye remy hahahaha ye serius sedap ngeeee...

28/5/13 15:42

@pelangi chenta hye sis..yup itu pun kak lea dah makan..pun best..ok rasa mcm nk gi 7E pulak :)

28/5/13 15:42

@Izzah Azizah hye izzah hahahaha gelak nakal ni nak menghasut sis izzah cepat2 berlari ke kedai yang berdekatan :-d

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...