34

Rilek Brader ~ Jangan marah-marah Nanti Kena Jual

12:25 |

Lirik Lagu/ Lyrics: Rilek Brader - Art Fazil feat. Imuda






Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rileklah..


Bila kau penat tengok komputer

Bosan dengan facebook dan twitter

Dia kata gitu dia tu kata gini

Rasa rasa macam nak maki


Jangan brader

Rilek..


Apabila kau sedang memandu

Tiba-tiba kereta belakang potong dengan laju

Aku tahu kau dah runsing

Ikut hati kau nak racing


Jangan brader

Rilek..


Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rileklah..


Bila girlfriend kau cabut lari

Cabut pulak dengan member kau lagi

Kalau nak diikutkan hati

Nak kau pukul sampai mati


Jangan brader

Rilek..


Bila isteri minta itu ini

Bising berleter berhari hari

Tapi duit gaji tak masuk lagi

Ikut hati kau nak kahwin lagi


Jangan brader

Rilek..


Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rileklah..


Jom kita lepak di tepi pantai

Duduk sambil bersantai-santai

Mari kita tepok amai-amai

Mari kita bermastautin di pulau ubin


Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rilek

Rilek brader brader rileklah..



Walaupun ada yang tak suka
Lagu ni sempoi jugak
Kelakar dalam menyindir
Juga nasihat jangan terlalu ikutkan emosi 
Tau jelah sekarang cuaca,kan panas
Semua tau nak mengamuk je
Jom pekena Coconut Shake











34 comments

First time dengar lagu ni. Not bad :)

29/5/13 13:43

hehhehe.. first time dgr lagu nih.. agak ketinggalan kalau bab lagu2 nih..hehhe..sempoi habiss~~

29/5/13 14:17

hahaha penah jgk dgr lau neh..best gak..sempoi =)

29/5/13 15:18

@Norhaizam Mustaffa hye eizz..ok kan sebagai halwa telinga :)

29/5/13 15:19

@AiSyA LiEzA hye AL...kak lea pun baru je dgr lagu ni,lirik tu 'catchy'

29/5/13 15:19

@S.K.Ahye ska...ok je layannnnnzzz :)

29/5/13 15:45

rileksssss.......... tapi jangan terlampau rileksss... nanti koje tak jalan weiiiiii

29/5/13 15:46

wahh baru tahu ada lagu nie.. tergamam jadinya :)

29/5/13 15:56

@D_08 hahaha betul tu.teman ni pun curi2 reply komen,bos tengah takda he3...rilek bertempat kan he3...

29/5/13 15:57

@Aku Penghibur hye acik..owh ramai baru dgr ke lagu ni,ingat kak lea sorang je ketinggalan komuter he2...ok jom layanzzz..

29/5/13 16:09

pernah dgr lagu nie...tpi ntah kat mna...igtkan macam spundtrack mna mna telemovie...

psss...rietta prefer greenery then blue sea....sebab xtahan panas...tpi blue sky + jungle greenery...its heavens on earth for rietta...

29/5/13 16:29

guna bahasa yang mudah orang paham..kan??

29/5/13 16:35

salam kenal dr che mid.. nice blog..

29/5/13 17:44

wahhhh... rileks... tapi kalau dah gawat, mana boleh rileks...

29/5/13 18:27

salam kak lea..
saya xdapat bukak utube.. sebab blog..
lagu apekah ini.. nanti waktu boleh bukak.. saya tengok yeay!!^^

29/5/13 18:39

cantik lirik dia
1st time gak dgr nih

jemput singgah sis:

http://umikasum.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

29/5/13 20:24

kelakar nih^^

29/5/13 21:16

@HeNRieTTa JoSe hye rietta owh ye ke?kak lea dengar lagu ni masa hubby on suria fm.selalu kat office dengar mix fm je..sempoi gak lirik lagu ni.

owh hahaha kak lea suka dua2 tu..turqoise gitu...laut kebiruan kehijauan.kalau tengok masa naik flight subhanallah rasa nak terjun tiruk je ngeee...

29/5/13 21:16

@diana hye diana yup betul tu yang penting mesej lagu ni sampai.

29/5/13 21:17

@che mid wsalam che mida..alhamdulillah kejap lagi saya singgah ye

29/5/13 21:18

@Mia Lianahye sis mia..ye jugak.kalau dah bertembung dengan pembuli jalanraya memang semua tak boleh rilek :)

29/5/13 21:18

@Gee GTG wsalam geee...hye2..alah awat kena block?lagu ni sempoi gee..nanti cuba dengar ye :)

29/5/13 21:19

@Yumida Huda hye sis yumida..wah ramai 1st time dengar ye...tulah lirik dia sempoi gitu...

hah segmen apa tu ok2 otw...

29/5/13 21:20

@El-Janna hye sis comel...boleh ler kalau nak saja2 happy :)

29/5/13 21:53

kih3,,, rasa macm orang yang tengah tulis lagu ni tengah pujuk diri sendiri kot,,

29/5/13 22:39

@mujadafewa.my ak ah kan ye jugak tu he3..

29/5/13 23:34

deno tahu lagu ni dkt blog broframestone

30/5/13 00:22

@denohye deno..owh kak lea tau pun sebab dengar kat radio..sempoi tu saja share kat sini :)

30/5/13 00:50

Huhu..xpenah dgr lgu ni

30/5/13 01:20

@Irfaowh ye ke irfa..sekarang selalu dengar lagu ni kalau buka channel melayu he3...

hehehe rilek utk brader2 je ni...yg sista2 boleh buat cam biasa takyah rilek2... :d

30/5/13 11:04

@Hatimi Tahirruddin huish mana aci,timi.sista2 tak boleh rilek masa on the road..percayalah ngeee :-d

2/6/13 15:13

catchy lagu nie....rilek brother.......rileks.....

2/6/13 17:08

@Remy hazzalepas ni kena buat rilek sister pulak ngeee :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...