47

Syukur Jika Perkongsian Entri Dihargai

22:32 |

 Tadi Kak Lea godek2 e-mel
Terpandang satu e-mel ni




Baru Kak Lea perasan entri yang dimaksudkan ialah;

Hari Tautan Kasih Muslimah ~ Part 1 

Hari Tautan Kasih Muslimah ~ Part 2


Sepanjang Kak Lea blogging dari akhir 2010
Kadang2 risau jika entri yang panjang lebar mencecah lantai
Takde sapa nak baca
Tapi bila tengok pageview macam ni


Buatkan Kak Lea kembali bersemangat menulis
Walaupun masa tu tak ramai komen
Husband memang pelik tengok hobi Kak Lea
Menulis laju2 di nota
'Snap' pakai handphone pun cap ayam je

Tapi Kak Lea nak sangat kongsi dengan kawan2
yang tak berkesempatan hadir ke ceramah
Husband pun sporting dan selalu bagi idea

Kadang2 di saat Kak Lea 'down' nak menulis
Pabila Virus M melanda (MALAS)
Tak sangka entri Kak Lea dapat sokongan & feedback
daripada Ustazah Siti Norbahyah & Puan Suhana Ghazali ( perunding psikologi terkenal)

Entri ceramah ulama kita,Dato' Abu Hassan Din Al-Hafiz
pun dapat pageview yang tinggi
Hobi Kak Lea tengok program secara 'live' mahupun di tv
Berbaloi bukan setakat tambahkan ilmu di dada
Tapi juga untuk semua pembaca di blog,ni

Entri Kak Lea mengenai lokasi makan2 pun dapat feedback dari owner Franchise tu
Entri mengenai kilang kerepek,uniform MAS,Tutti Frutti,
Downtown Mines,Seri Kembangan dan pelbagai lagi
Buatkan Kak Lea rasa setiap penat menulis dihargai ^^

Terima kasih juga kepada korang semua yang baca entri,ni
Yang rajin tinggalkan komen & jejak
Silent Reader pun dihargai
Semoga Kak Lea dapat perbaiki lagi tulisan dari hari ke hari
Sebarang cadangan mengenai font ke,layout ke,widget ke
Beritahu ye
Salam peluk di alam maya untuk korang semua
HAPPY BLOGGING!!!


Owh terasa pelik entri macam baca buku je
Macam sedih & skema pulak adeihhh
Nak lukis kartunlah jap yehaaa!!!












47 comments

30/5/13 22:37

sharing is caring...ehhehe:) bermanfaat utk kita dan mgkin juga bermnfaat utk org lain ^_^

30/5/13 22:43

baguslah dapat berkongsi entry dan mendapat ilmu kan.

30/5/13 22:48

Ye lah kan kak. walaupn x ramai yg komen tapi pageview tu bnyk tu.mesti silent reader. yg penting apa yg d sampaikan ramai yang menerima. best tgk blogger lain makin maju. ima ni ada masa bru la update.hihi

30/5/13 22:58

@AiSyA LiEzA hye AL ye betul tu.seronok jadi blogger ni :)

30/5/13 22:59

@Azhafizah Md Nor hye Miss A..itulah alhamdulillah,barulah sharing is caring ngeee

30/5/13 23:01

@ima salsuzaima hye ima...seronok jika apa yang baik dapat dikongsi dengan semua kawan.

itulah kak lea ni pun ikut mood jugak nak update he3..

terbaik
kdg2 bila dpt emel mcm ni mmg kita semangat kn dear n terharu juga
apapun blog dear mmg best

31/5/13 00:24

@.::: Princess MOMOY :::. hye sis momoy..tqvm dear..blog sis pun best,baca review product memang terus rasa nak beli he3..

31/5/13 06:02

wah untung lah,bagus2.Kita pun suka bce blog akk ;)

31/5/13 08:03

wowww..rmai 2 yg tgok :) prkgsian yg baik dn menarik..pasti menarik pgunjung tuk bca

31/5/13 08:39

Alhamdulillah kak lea...

Inilah kepuasan yang Kenit mahukan...apabila kita dapat memberi manfaat kepada orang lain melalui entri di blog kita.

Semoga kita semua dan Kenit juga istiqomah berkongsi ilmu dan cerita untuk manfaat hamba Allah di luar sana...insyaAllah (^_^)

31/5/13 09:34

@siti hye siti..trm kasih tau :)

blog siti pun dah semakin comel..

31/5/13 09:34

@S.K.Ahye ska..alhamdulillah berkongsi untuk kebaikan :)

31/5/13 09:36

@Kenit Cinonet alhamdulillah..in shaa allah sama2 kita berkongsi ilmu yang dibaca,dilihat dan didengar..

entri sis pun banyak yang bagus2..kak lea tak boleh komen lama2 kat situ, nanti panjang berjela he3...

31/5/13 10:50

tahniah dan teruskan usaha.. "aku menulis bukan kerna nama" cewah.. hehe

31/5/13 11:04

ini le antaghe bende2 yang membuatkan blogger bersemangat untuk berblog...... tahniah ateh perkongsian... ilmu dan bende yang baik ni.... kalo dikongsi...kite pun dapat pahaleeeee

Ahaa ... Comel sungguh kartun tu ...

31/5/13 12:19

@akashahhye akashah...alhamdulillah ye betul tu kalau tulis bukan kerana nama..lagi best,kan :) happy blogging

31/5/13 12:25

@D_08 ye tulah sebab teman ralit kalau menghadap blog.suka baca blog kawan2 termasuklah blog mike...

31/5/13 12:26

mmg. rasa betul2 dihargai^^

31/5/13 12:26

@Hani Fadhlina Abdul Rahman suka..suka..he3...

31/5/13 12:44

terasa dihargai bila org singgah blog kita walaupun hanya silent reader je :)

31/5/13 16:47

@El-Jannahye janna..happy kan entri yang ditulis dpt tambahkan ilmu untuk kawan2 juga :)

31/5/13 16:48

@sudipVSsenduk hye sis betul..silent reader pun takpalah,asalkan depa datang singgah lagi dan lagi :)

wow wow wow banyaknya pageviews. Teruskan blogging Kak Lea. Keep it up ! :)

31/5/13 18:43

silent reader je...

31/5/13 19:21

Salam.

Waahhh, 2000+ view kak lea oii,hahaha

Ha kan, inilah yg dinamakan, kongsikan ilmu..tanpa mengharap balasan.. Sebab, kdg2, Allah memperlihatkan pelbagai jalan utk bagi rezeki pda hambaNya.. cthnya, akak lah :) Mula2 rasa, risau takda sapa nak baca..tpi, akhirnya, pageview beribu dan dpt respon baik dari yg memerlukannya.

Urm.. untuk blog akak, saya takda pa2 cdgn dah. Saya suka singgah blog ringkas macamni. Yang penting, tersusun :)

Bak kata seorg kwn blogger saya, smntara lampu hijau, kita gerak je. Teruskan menulis.. bila sampai masa, lampu merah. Barulah kita berhenti..eh, hrp akk fhm la pa sy merapu ni,hik3

31/5/13 22:10

salam kak lea.. huahuahua.. yeay!!!
tahniah kak lea..
semoga kak lea terus diberkati sebab berkongsi banyak entry brfaedah..^^

31/5/13 22:40

perkara yg baik harus dikongsi :-)

1/6/13 00:03

@Norhaizam Mustaffa hye eizz alhamdulillah..tqvm tau :)

1/6/13 00:04

@abuikhwan salam sahabat AI..takpe janji sahabat sentiasa baca entri di sini :)

kejap lagi saya otw guna mozilla ye

1/6/13 00:09

@Tinta Lana salam juga untuk lana.terima kasih sebab lana juga di antara kawan blogger yang rajin komen dan support entri kak lea yang simple dan kadang2 merapu he3....

kak lea pun masih belajar nak perbaiki tulisan dari hari ke hari.nak jadi macam lana & kawan yang lain :)

1/6/13 00:11

@Gee GTG salam gee wah sori lambat benor reply.alhamdulillah terima kasih..gee pun banyak support kak lea :)

1/6/13 00:12

@the malay male alhamdulilah betul tu..nak jadi macam bro jugak lah...entri simple tapi padat :)

1/6/13 00:18

assalamualaikum kak :)

tu readers dari google. alhamdulillah, rakan-rakan blogger kita mungkin tak ambil endah dengan entri kita yang panjang lebar. tapi insyaAllah, blog kita mesti akan jadi sasaran pelawat dari google yang betul-betul memerlukan entri yang bermanfaat dari kita.

biasalah kak. kalau harapkan pembaca dari kalangan blogger juga, paling pun mereka lawat blog kita dan baca mana yang sempat. sebab mereka sendiri ada blog yang nak dijaga. tak sempat nak spent time baca entri kita yang panjang melebar. hehe.

jadi lepas ni, akak jangan takut nak taip entri panjang-panjang. insyaAllah, ada manfaatnya untuk orang lain kak :)

1/6/13 00:22

oh, saya sokong apa yang kak Lana kata :D

btw kak, komen beratus bukan pengukurnya kejayaan blog kita bagi manfaat dekat orang lain. saya sendiri pun tak banyak kawan-kawan antara blogger. sikit sangat. sebab tu komen dalam kotak komen pun ciput aje.

tapi saya tak sedih. saya berharap, blog saya akan memberi manfaat pada orang yang betul-betul memerlukan.

maaf kak, panjang sangat komen. hehe :P

1/6/13 00:40

@Tia Fatihah salam sis tia.terima kasih sangat berikan komen yang bagus ni...

ye betul tu..komen sebenarnya penting sangat2 utk lihat feedback dari kawan2.kalau tak bagus mungkin ada yang perlu diperbaiki.ye betul,semua kawan pun ada blog yang perlu dibalas komen,balas jejak..dan bw ke blog kita lagi.

memang terharu dengan kawan2 yang sudi walaupun sekali-sekala je sempat komen.blog dan entri sis tia memang bagus...kak lea pun tak sedar rupanya dah lama follow blog tia he3..

happy blogging untuk tia dan semua yang baca entri ni :)

wah caya lah kak lea...mantap pageview utk entri tu... (h)

mmg tak dinafikan sbg blogger kita akan berasa puas apabila entri kita dapat beri manfaat pd org yg membacanya... :)

PS: sempat singgah ke entri part 1 tu td...mmg panjang sy tgk kak lea...hihi :P

alhamdulillah... tahniah, entri yang kamu buat mendapat sambutan pembaca..

1/6/13 10:09

Eh, betul juga tu kak. tapi, kalau nak mengharapkan kritikan yang jujur dari rakan blogger payah sikit. mereka nak jaga hati kita. tak sanggup lukakan kita. eceh :)

akak teruskan menulis ye. mungkin saya jarang tinggal komen. biasa, silent reader. hehe. tapi saya akan sokong akak dari jauh..

Kalau kita jadikan kotak komen tempat berkongsi pendapat, mesti meriah kan kak. semoga Allah s.w.t menerima penulisan kita sebagai satu amal :)

happy blogging juga kak oh aleamaisara.. Eh silap.. Ehe.. Macam lagulah pula kan.

1/6/13 11:25

@Hatimi Tahirruddin hye timi..alhamdulillah..suka jika entri tu dapat dibaca kawan2 semua..

hahahaha kalau entri mengenai ceramah/program bual bicara di tv memang kak lea punya entri tak ingat punya panjang..jangan pengsan ye :)

1/6/13 11:27

@AkuBlogger Mengiring alhamdulillah terima kasih ye :)

1/6/13 11:30

@Tia Fatihah hye tia ye betul tu.kadang2 sebagai blogger kita lebih memilih untuk menjaga hati kawan daripada berterus-terang.



trm ksh ye tia..kalau ada masa nanti kak lea skodeng lagi blog tia ye..ni sesi blogwalking bermula yehaaaa :)

2/6/13 02:03

dan sangat ajaib bila saya masih datang sini nak baca balasan komen akak. hehe :)

2/6/13 14:41

bertuah kak lea..... entry2 dihargai..... sebenarnya... itulah semangat buat kita teruskan penulisan nie....... dan kak lea jugak terbaik dalam memberi sokongan......
keep blogging kak....

2/6/13 15:31

@Remy hazza tqvm remy...remy pun di antara kawan blogger yang selalu support dan komen entri kak lea.kak lea pun suka baca blog remy :)

2/6/13 15:33

@Tia Fatihah hye tia...hehhehe...tqvm dear muah muah muah :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...