8

Tiap-tiap hari...Hari Ibu!

22:38 |
 Balik je sekolah si kembar tersengih-sengih
Kelam-kabut lari masuk bilik
Dannn..


 Kad & cermin comel daripada si kembar perempuan ~Nur Irdiena

Macam tau je mamanya suka cermin comel
Katanya,kesian mama dah lama tak tukar cermin
(mamanya kalau dah suka satu2 benda selagi tak rosak,memang tak kan beli baru)
Gigih melukis ikon 'smile' terima kasih sayang!

Diorang tak bagi letak foto baru,dah besar seganlah pulak he3


 Ini pulak daripada si kembar lelaki~Muhammad Irfan
Kad yang siap ditampal gambar Note 2,ambil dari suratkhabar
Ucapan yang lebih kurang je dengan kembarnya 
Terus hubby kata 
"Ok..ok sebelum raya kita beli ye,sayang"
Tapi tak jadilah sebab besar sangat,suka S4 pulak ngeee ^^

Owh ok..2 buku nota yang comel
Suka sangat boleh sumbat dalam handbag ^^
Irfan tahu mamanya suka betul kumpul buku nota yang ada doodle comel
Si kembar kumpul duit & beli di bookshop sekolah
sampai terlewat makan (terharu)

Ini pulak daripada si bongsu ~ Muhammad Danish Raziq


  Dengan kerjasama si kakak

 Ok sticker kesayangan pun ditampal

Wah doodle mama bulu mata lentik kalah Che Ta


"Terima kasih Ya Allah kerana beri peluang kepada hamba-Mu yang lemah & hina ini,nikmat sebagai seorang IBU.Berpeluang merasai erti kasih-sayang,pelukan & penghargaan daripada insan comel yang bergelar anak.Terima kasih kerana memilih hamba-Mu ini untuk melahirkan sepasang kembar yang comel & sihat,begitu juga dengan si kecil.Maafkan hamba-Mu ini Ya Allah jika aku masih tidak sempurna seperti ibu yang lain,namun aku sentiasa hari ke hari cuba menjadi ibu yang solehah,penyayang,bertanggungjawab,dan mendidik mereka untuk bekalan dunia & akhirat.Permudahkanlah segala urusanku selagi nyawa dikandung badan..amin."

MAMA SAYANG KORANG SANGAT2 MUAHHHHH!!!







8 comments

7/5/13 23:22

salam kak lea..
wah!!!!!!!!!!
selamat hari ibu!!!!
sangat comel dan kreatif hasil erja anka akak..
semoga mereka menjadi anak2 yang solah dan solehah..
jelesnyer saya!!!!

sangat comel..dan kiut miut..
kreatif macam ibu mereka juga..^^
sampaikan ciuman kasih sayang saya kat anak2 akak yer..(sambil buat lovely flying kiss..)

untung kak lea.dapat anak2 yang menceriakan hidup,,hihihi..
semoga akak gembira hingga ke akhir hayat..yeay!!!!

SELAMAT HARI IBU KAK LEA!!!!!!!

7/5/13 23:29

@Gee GTG salam gee tqvm dear :-)

alhamdulillah tulah x sgka dlm masa diorang sibuk study nk exam esok,sempat lagi buat kad dan beli hadiah.

amin...amin...amin..utk semua doa tu,trm ksh gee :)

akak.. comelnya sy pun rasa terharu tgok akak dpt bila la si kembar sy boleh bg kad yg ada doodle2 comel kan hikhik..

7/5/13 23:53

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ hye dysha he3...tulah hepi tau,rasa btl2 dihargai chewahhh.mesti sis pun x sbr tgu si kembar tu besar :))

8/5/13 10:31

terkejut pulak tgok kad ucapan dari danish..hehe. kerjasama rupanya. :D

semoga akk sekeluarga baik2 dan dirahmati Allah swt... aaamin~ ^^

8/5/13 10:47

@BiskOt amin..amin..amin..trm ksh sis.owh danish byk lukis doodle utk kak lea tapi power rangers,ironman adeihhh...

9/5/13 22:21

selamat hari ibu kak lea.... seronoknya...bila dapat sesuatu yg istimewa dari anak2...... buah hati pengarang jantung tu

10/5/13 21:08

@Remy hazza trm kasih remy..tulah hepi betul anak buat surprise :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...