36

Cara Delete Followers Yang Seksi Menyeksakan

13:16 |


Salam semua.Sapa tak suka kalau Followers bertambah???Takde,kan?Dah tentu korang happy sebab kawan semakin bertambah.Alhamdulillah kepada kawan2 semua yang masih setia di sini.Tapi dalam banyak2 yang Follow tu,punyalah terkejut sebab kawan tu guna gambar yang seksi kebabommm.Segan betul!


Kak Lea klik untuk tengok link kawan tu,perghhhh banyak gila link yang buat mata hitam bertukar biru!!!Seram..mengigil jari jemari Google cari tutorial dan nasib baiklah jumpa di blog sis Lyssasecret.Pernah terbaca komen seorang kawan semasa Kak Lea blogwalking,dia sedih sebab tak retilah nak delete/remove dari Followers List.


Kredit Foto & Tutorial : Lyssa

Gambar di atas yang follow blog sis Lyssa kira masih bertutuplah jugak.Gambar kawan yang suka ber link  'biru' tu,lagi teruk... nyaris meletup blog Kak Lea !!!Ada kawan blogger yang kata mungkin sebab blog Kak Lea ada kongsikan tentang doa dan zikir,jadi orang tu macam geramlah ishhishhishh.

Oklah terjah je blog sis Lyssa tau,kalau ditakdirkan satu hari nanti,blog korang yang hebat dan comel di follow kawan yang seksi menyeksakan...Happy blogging dan have a great weekend daaa.....















36 comments

9/6/13 13:59

kak lia...tu lah kurang sopan betol..agak-agak lah sikit kan..kalau cik akak pon buat cam tu juga...memang detele terus..hihi..padan muka

9/6/13 14:16

@Nao Meihye sis tqvm singgah sini he3..yelah tak sopanlah sungguh gambar tu he3..segan kalau kawan lain nampak tu terus delete huhu..

9/6/13 14:49

seram nengok
pakai la pic lain...
dia ingat blog kak lea ni lelaki kot..hikhik

9/6/13 14:57

salam sahabat...
terima kasih info yg amat bagus. buat masa ni rasanya blog KMH takde lg follower yang seksi+seksa...akan datang tak tau la.

9/6/13 15:49

kesian kt kami yg lelaki nie....
Thanks share kak...

wow seksa tu....hihi :P

9/6/13 17:31

haha..betul tu..

9/6/13 17:35

seksa nye gambo tu hehehe...delete je :)

9/6/13 17:39

@Yumida Hudatulah pasal...tapi foto kat atas tu sis lyssa punya.kak lea hari tu lagi dashyat cehhh...

ayoyo blog kak lea dah jambu gila ni..nampak benor blog perempuan.awatlah dia tu follow huwaa...

9/6/13 17:41

@abuikhwanwsalam trm ksh ye singgah.owh harap takdalah yang bukan2 follow he3..

9/6/13 17:41

@GA GreenArtworkhahahhaha adeihhh kesian mata korang ye berpinor kejap ngeee ..

9/6/13 17:42

@Hatimi Tahirruddin kalau kak lea tunjuk pic yang follow hari tu mau kena saman blog ni he2...

9/6/13 17:43

@Siti fironikahye firo kawan baru ni,tqvm tau ^^

9/6/13 17:47

Alamak tertgok plak gmbar kt atas 2 he3 :) yg xelok 2 lbh baik dlete je..

9/6/13 17:49

@sham icamhuhu dah selamat he3...

9/6/13 17:51

@S.K.Atulah ska...nasib baik dah delete.mau ramai ketumbit mata ngeee..

9/6/13 17:54

assalam,

so far nasibaik followers bunda takder lagi gambar camtu...kalu ada sure bunda delete gak..nanti orang salah faham pulak status blog kita kan..

9/6/13 17:58

salam kak lea.. wuii.
tanjat saya..

p/s: blog saya sesuai untuk semua lapisan masyarakat.. kot dia terfollow saya terpaksa la jadi 18 ke atas je la boleh tengok..kan2..

9/6/13 18:37

pic mgoda abes tu. hehe.

btw, ara follower ke 1000 kt blog ni ! XD

9/6/13 18:45

bahaya2!! ^^v cuba pakai pic y elok2 sikit..huhu~

9/6/13 21:43

@BUNDA a.k.a KNwsalam bunda..itulah sebabnya saya delete.saja je nak kacau tu agaknya adeihh..

9/6/13 21:44

@Gee GTGwsalam gee hahahaha adeih...harap dia tak follow blog gee..panggil je giant suruh tumbuk dia tu hah.

9/6/13 21:45

@Ara Afiqtqvm ara nanti kak lea buat n3 ye ^^

9/6/13 21:45

@AiSyA LiEzAtulah kita yang pompuan ni pun segan nak tengok huhu..

9/6/13 22:07

tima kasih info ni ya sis

9/6/13 22:25

Block sama tak dgn unfollow? Mcm mana kalau kita nak unfollow?

9/6/13 23:08

huhuhu~ penah jgk kena camni...waktu trus delete si pulan tersebut~

9/6/13 23:09

@whitecappuccinoalhamdulillah sama2 sis ^^

9/6/13 23:15

@Teena Tnahye teena...maksud teena tak mau follow blog orang lain ke?nanti kak lea pergi blog teena ye jap ye..

9/6/13 23:22

@krolehye krole..itulah sapa tak excited followers bertambah tapi bila tengok foto tu alahai terus delete seram,you he3..

9/6/13 23:33

pergh!!! seksi tu kak........ memang tak sesuai utk blog ibu2 nie.....

10/6/13 00:12

@Remy hazzaitulah ishh ishh ishhh...sungguh tak comel ^^

10/6/13 00:48

klau acik awal dah block

10/6/13 01:21

@Aku Penghiburitulah kak lea terlambat sikit masa tu sebab offline he3..nasib baik dah delete huhu..

25/6/13 10:45

nasib baik semua follower saya supan suntun semuanyer... koh koh koh

25/6/13 13:38

@Aujinzhahaha mana aci ngeee....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...