27

Cherry Berry huwaaa...

18:17 |

Salam semua
Wah terkejut buka je blog
 banyak komen
dan ada jeritan di kotak jerit

Terima kasih ye korang
Alhamdulillah suka sangat baca komen dan jeritan semua
Malam ni insya Allah Kak Lea terjah laju2
up trafik korang dan jugak
komen entri

Juga terima kasih kepada kawan2 baru
yang Follow blog simple ni
Nanti Kak Lea follow semula ye

Kak Lea kan semalam ada interview
Syukur Allah kuatkan semangat dan badan
Masa tu sebenarnya Kak Lea dah start

Cherry Berry

Tau tak apa tu he3...
Nyaris ter.... masa interview ngeee



Huwaa keracunan makanan!!!
Maka jemulah para toilet
melayan kecomelan ...
kewangian...
aura Kak Lea
hehehehe...

Penat sangat cirit-birit
tu sebab blog terpaksa offline
Malam ni insya Allah Kak Lea blogwalking ye
Jumpa lagi daaa...









27 comments

12/6/13 18:38

Hai aleasara....

salam kenal dari saya.... saya follow

12/6/13 19:05

moga cepat sembuh
wah..berintebiu rupanya sis
gdluck ye
moga dpt feedback positif

12/6/13 19:09

Masa blogwalking nanti pakai minyak wangi banyak-banyak tau..

12/6/13 19:14

hehehe.. smga cpt ok akk :) smga bjya jugak temuduga tu ^^v

12/6/13 19:36

salam kak lea.. alah.. kesiannye die..
bawak banyak2 berehat..
minum banyak air..
makn ubat..
saya doakan akk sihat..:(

12/6/13 20:00

Salam.

Masa saya tgk latest post akak kat bloglist, mati2 saya ingat akk nak perkenalkan buah cherry berry dalam entry ni,hahahaha

haiihhh, bertabah je kepala saya ni,hahahha

urmm, saya terlepas cerita ke? Tak tahu akak ad interview,hehehe.

12/6/13 21:03

Laaaaa cian kak lea hehe. Lupa nak advise sblm gi interbiu jaga makan hehe. Takpelah asalkan dh settle kan. Nanti citerla moment kene interbiu tu kak lea (^_^)

12/6/13 22:59

he3 bleh plak mcm 2 :) smoga cpat smbuh..cmne itvw 2 kak?? ok x???

12/6/13 23:20

@MystoryPichai dan salam kenal juga ye,tqvm nanti kak lea singgah dan follow ^^

12/6/13 23:21

@Yumida Hudahye sis tqvm amin....hohoho belum sembuh lagi still mc ngeee..

12/6/13 23:21

@che midhahahaha che mid get ready tau pakai mask ngeeee....

12/6/13 23:22

@AiSyA LiEzAhye AL tqvm dear...amin untuk dua2 tu he3..

12/6/13 23:23

@Gee GTGsalam juga untuk my lovely doraemon ni he3..itulah jenuh minum air..bila makan rasa macam kaca2 je masuk dalam perut mesti nak gi toilet huwaa....

12/6/13 23:24

@Tinta Lanasalam hye lana...hah???hahahaha adeihh gelak kak lea tau baca komen lana.

maka lana kenalah bersabar dengan tajuk entri merapu macam kak lea ye ngeee..

12/6/13 23:25

@Kenit Cinonethye sis perghhh sehari sebelum tu dah cherry berry..memang tak lalu makan.owh baca tau latest entry ngeee...

12/6/13 23:26

@S.K.Ahye fais ntah ler ntah apa kak lea makan ngeee...fais baca ye latest entry dan komen jangan tak komen...

13/6/13 00:54

deno dah lama tak kena ceri beri.. alhamdulillah... deno biasa jadi ceri beri ni sbb terlalu byk amik ubat...

13/6/13 01:22

@denoalhamdulillah harap deno sihat sentiasa.yelah,kan kesan ubat kan panas.

wah pakai nama glamer tu cherry berry...ingatkan nak citer pasal makanan td...hihi :d

13/6/13 02:25

@Hatimi Tahirruddinhahhaha adeihh...nama comel gitu..

Laa ... Sian nyer ... Habis tu cam ner ? Hehehe ... Mesti terkepit-kepit menahan nyer ...

14/6/13 22:44

hu3...kalau dah kena cherry berry.... memang tak leh dok diam....... memulas jer....

14/6/13 22:59

@Remy hazzahahahha betui betui...

15/6/13 11:20

haha..salah makan ya kak..hehe..

15/6/13 12:17

@Nana Lienahye nana he3 tulah adeihhh

hoho...momoy pun guna perkataan yang sama juga

24/6/13 02:02

@.::: Princess MOMOY :::.hye sis sep seplah kite ngeee....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...