21

Followers Ke ~1000 & Pengomen Tegar Bulan Mei

23:03 |

Salam semua..alhamdulillah pelan-pelan kayuh
berjaya juga nombor bertuah 1000 ni muncul
Tau pun sebab baca komen yang ditinggalkan sis yang comel ni
Ara Afiq
TQVM dear!!!


Kak Lea akui bukan mudah untuk mendapat seorang followers
apatah lagi berangan nak cecah 100...
500....
dan 1000
Apatah lagi  Kak Lea ni,
tak selalu join segmen/GA/Contest kawan2
Kalau kebetulan ada masa & menarik hati...barulah join
 Kak Lea dapat ramai kawan pun 
masa blogwalking & suka benor komen he3..



Terima kasih ye Ara 
Jom singgah blog si gadis yang baru mendapat pelbagai hadiah
daripada kawan2 blogger
sempena konvo di Uitm
Bijak budak comel ni....akaun tu!!!


(Credit to Ara )

Sebagai tanda terima kasih untuk Ara
Kak Lea hadiahkan top up 
RM 10
Kenapa bukan RM1000???
Mau gigil jari nak keluarkan duit dari atm he3..
Gurau je ngeee...


Dan masih belum terlambat untuk ucapkan terima kasih juga
kepada Pengomen Tegar Bulan Mei
Kak Lea sempat printscreen
Jutaan terima kasih juga kepada 10 blogger
yang nama terukir indah di sebalik bunga-bungaan tu he3..


Kak Lea memang tak reti buat segmen/GA/Contest
Jadi sebagai tanda terima kasih 
Kak Lea hanya mampu
berikan hadiah top up RM 5 x 2 
sebab rajin komen untuk bulan 5

Kenapa 2 orang?
Sebab beza komen mereka cuma 1 je
dan pemiliknya


Terima kasih juga untuk semua sahabat 
yang masih setia di sini
rajin singgah & komen
beri pendapat & berkongsi pengalaman
Tanpa korang yang hebat dan comel
Takkan ada entri Kak Lea yang seterusnya
Sayang korang muah muah muah
Happy Blogging !!!

Kepada penerima hadiah top up..
jangan lupa tinggalkan no handphone dan line korang 
maxis/digi/celcom
di kotak komen Kak Lea ye
jangan risau Kak Lea tak publish no hp tu 
Insya Allah esok Kak Lea printscreen 
untuk entri seterusnya sebagai bukti
TQVM ^^















21 comments

9/6/13 23:30

lupa lak..... tahniah kak.... lepas nie leh ler potong remy followers tu....kak lea pun rajin......
blog pun best....

9/6/13 23:35

Bestnye dapat 1000 follower dah kak. Blh wat fanpage plak la pasni (^_^).

Tahniah pada yang bertuah!

9/6/13 23:48

happy blogging akk ^^v

10/6/13 00:04

@Remy hazzaterima kasih remy sebab remy di antara kawan yang rajin singgah,rajin komen entri2 hingga kak lea menggigil jari nak reply tapi happy..

owh blog remy lagi best...selalu tentang entri makan yang buat kak lea lapar he3..

10/6/13 00:05

@Kenit Cinonetterima kasih juga tau untuk sis,sebab selalu singgah dan komen ^^

10/6/13 00:06

@AiSyA LiEzAhye AL..tqvm tau sebab AL pun rajin komen previous entry kak lea..terharu he3...

10/6/13 00:06

salam kak lea..
huehue..
alah malulah pulakkan..
adeh..(garu2 kepala..)

kak lea sihat..(eh!!! awatlah tanya..hahaha)
heee~~~
terimakasih kak lea. bagi topup..hehehe.. terima kasih belanja.. alah titew suka bacalah blog kak lea.. (uh!!titew!!)
hee~~wink2..
p/s:x tahu nak kecek gapo..terharuuu~~~~~^^

10/6/13 00:41

wahh 1000 bnyk tu ... ala x ade aku penghibur ? this nk pulun abis comment

10/6/13 00:46

@Gee GTGwsalam my dear he3..alhamdulillah tak salah kongsi2 rezeki kan..alah prepaid je mampu huhu..siang ni kak lea masukkan amount tu ye....tqvm selalu singgah dan komen entri2 kak lea yang lama2 he3..

10/6/13 01:21

@Aku Penghiburhye acik..huishh segan nak banding dengan acik he3..tulah alhamdulillah acik dan kawan2 lain rajin singgah komen he3..tqvm ye..

10/6/13 08:19

tahniah semua yang bertuah :)

10/6/13 08:50

@ANNA MARIANAterima kasih ye sis anna :)

Susah kan nak kumpul follower ... Saya nih duk byk tu jer, lama dah, ape rahsia ... ?

10/6/13 23:15

ramai tol fllowers kakLea..meh bg sy spruh..he3..thniah la bt mereka :)

10/6/13 23:43

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanhye sis hani..alhamdulillah berkat rajin bw dan suka komen blog kawan2 he3..kadang2 blog kita yang ada di bloglist kawan2 turut membantu mendapat kawan yang baru.

insya Allah nanti lagi ramai kawan di blog sis hani berbanding saya :)

10/6/13 23:44

@S.K.Ahehehe nanti blog ska pun ramai kawan sebab ska pun friendly dan rajin bw serta komen blog kawan2.tqvm ye ska....

11/6/13 14:28

wah2, kemain puji kt entry ni. segan pulak ara. hehe. sorry lambat singgah sbb jrg bukak blog skunk. siap tempek gmbr kita. maluuu :P

mekaseh kak lea :)

wah tahniah kak lea dapat nombor 1000...hehe untung follower tu dapat topup....tahniah jugak kapada Gee dan Remy sebab dapat topup jugak... :)

13/6/13 01:27

@Ara Afiqhye ara...wah patutlah lambat dapat feedback takpe2 he3..tqvm tau n kak lea dah masukkan amount tu he3..

13/6/13 01:28

@Hatimi Tahirruddintqvm timi..timi pun antara kawan yang rajin komen n3 kak lea..tq sgt2 tau ^^

tqvm jugak sebab susah-payah buatkan banner pengomen tegar untuk kak lea..segan he3..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...