19

Pabila Lapar ~ Burger di Selambe Corner,Salak Tinggi,Sepang

22:50 |


Satu lagi lokasi yang best untuk menikmati burger
Betul2 di tepi simpang berdekatan deretan Avon
Van putih ni senang je nampak
Betul2 depan kedai Pinjaman Wang Berlesen(ceti ler)

 Ramai suka burger di sini
walaupun ada gerai burger lain yang berdekatan

 Anak gadis ambil order & anak bujang di belakang tolong siapkan bahan2
Mereka ni dari LBJ
Dah lama berniaga di sini lebih kurang 9 tahun lebih
Kadang2 mereka pakai t-shirt 'uniform' hijau bertulis Selambe Corner

Punyalah panjang signboard tu,hah
Macam2 ada

Kak Lea pilih burger ayam biasa je
Kadang2 suka pilih yang ada cheese
Bosan nak hirup tomyam kalau selsema
Pekena burger pun sempoi

Sosnya sedap 
macam biasalah ada serbuk cili,black pepper dll
Kalau korang kebetulan ada di Salak Tinggi
Apa lagi terjahlah ye he3..





19 comments

6/6/13 22:56

Terjah gambar je la kiter nak pergi jauh hehe. Untungla dia mkn burger nyum nyum~

6/6/13 23:19

hye sis..alah burger ramly merata ada ngeee...mesti tempat sis pun best,kan

6/6/13 23:19

perghhh..
dan benda ini membuatkan saya lapaq..
dan iye ..
sekarang saya tgh kuyah hepel..
krukk2!!

6/6/13 23:38

huhu~~ kadang2 suka gax mkn burger double+cheese rm 3 50 kat matriks dulu... ekkekek.. :)) kalau x silap harganya la..heheh xD

6/6/13 23:49

@Gee GTGmana aci nak jugak epal nak jugak (sambil hentak kaki belajar dari sifu gee he3)

7/6/13 00:01

@AiSyA LiEzA wow double tu..kak lea tak larat makan he3...

p/s-->tqvm dear..banyak komen n3 kak lea.nanti dah baik selsema kak lea terjah n3 AL laju2 ye ^^

7/6/13 00:41

sedapnya..hehehe
malam2 masa study dulu mesti cari beger

7/6/13 00:52

@Amanina Madshye sis yelah kan..sedap di makan tak kira masa tak kira cuaca erkkk he3....

7/6/13 01:13

@||aLeaSaRa||
cis.. tiru..!!
(cikgu!! ade org tiru saya!!)

7/6/13 01:42

@Gee GTG hahahaha gelak nakal ni...kihkihkih...

7/6/13 11:33

mcam kenal je tmpat ni..hu3, jlan sy nk p krja sllu rsa :)

makanan yang mudah dan cepat. hehe
kadang2 kalau tak tahu nak makan apa, momoy pilih mam beger jer

7/6/13 18:00

@S.K.Aerkkkk ska ni duk mana sebenarnya he3...

7/6/13 18:01

@.::: Princess MOMOY :::.samalah kita.kalau lapar malas nak fikir makan apa terus cakap "burger jelah"

huwaaa....tetiba teringin pulak nak makan burger lepas tgk gambar ni....

10/6/13 00:01

la...dah lama berniaga camner remy tak pernah jumpa...... ish!!!! tak habis tawaf lagi rupanya remy nie....

10/6/13 01:05

@Remy hazzalaa ye ke he2..nanti remy cuba tau oklah not bad..tu sebab lama bertahan :)

2/10/16 21:58

Terima kasih..mohon maaf kalau layanan kurang memuaskan.

2/10/16 21:59

Terima kasih

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...