20

Piala FA TRW vs JDT ~ Wayang Pacak Moden di Kota Warisan

22:45 |



Wah!Mesti semua dok terpacak lagi depan tv sambil blogwaking
Kak Lea sempat tengok 1st half je di padang depan SK Kota Warisan,Sepang
Sebelum tu dari semalam semua jiran dah sembang tentang....


Di simpang jalan pun ada jugaklah


 Berkibar megah

Malam ni takde plan nak keluar jauh2
Lepas solat Maghrib apalagi pakat bawa tikar,sebotol air putih(senang nak basuh tangan)

 Itu ler wayang pacak moden ngeeee...

 Semua cepat2 cari port terbaik nak duduk

 Kaunter pendaftaran untuk cabutan nombor bertuah
Owh ye wartawan suratkhabar Sinar pun ada

Masa ni bolehlah abang ni senyum simpul dok panggang BBQ Lamb
Kejap lagi lenguhlah tangan tu hehehe..

 Sosej pun ada nooooo...

  BBQ Chicken pun ada..cehh sebut menu nak omputeh je ngeee...

 Mashed Potato with gravy
ada daging kambing jugak dalam kuah tu
Perghhh...
Kak Lea tak reti & benci bau daging kambing
Tapi malam ni seronok pulak tengok semua makan
Ok jugak ye rasa daging kambing ni
Try sikit je

Air sirap pun ada

Suasana meriah betul malam ni di Kota Warisan
Sampai pasar malam pun lenggang
Owh ye kebanyakan penduduk di sini ore kelate
Memang gamatlah malam ni!!!

 Best jugak sekali-sekala macam ni

 Tak kiralah sokong pasukan mana pun

 Dapat menerapkan semangat kesukanan di jiwa anak2

 Semua pakat datang dengan keluarga
Yang bujang2 pun ramai
Ada yang baru balik kerja terus redah dengan beruniform
nak meriahkan Piala FA malam ni

Korang pulak tengok bola kat mana?









20 comments

29/6/13 23:00

wahhh :) bestnya dapat tengok bola dan berkumpul ramai.. sungguh jeles

29/6/13 23:08

@Aku Penghiburhye acik ni 1st time kak lea tengok bola ramai2..selalu lepak kat rumah je he3..

29/6/13 23:44

meriahnya...

30/6/13 00:04

xpernh un tgk bola ramai2 cm tu... ehhehhe... sbb adik beradik lelaki xramai.. kalau ada un dorang p lepak tgk ngn kwn2.. ayah lak x layan bola2.. heheheheh... xD

P/S: mybe lepak hubby kut nnti.. wkakkak.. *berangan je :p*

30/6/13 00:19

@Tukang Karut wink wink


p/s-->hahaha baru je baca n3 TK tentang komen sebaris dua.itulah contoh di atas ye,,babap dia ni..

30/6/13 00:21

@AiSyA LiEzAitulah sekali-sekala je join sebab 1st time taman perumahan kak lea buat macam ni.

owh hahaha...amboi...ok2 kak lea doakan AL dapat hubby yang minat bola,boleh pujuk AL pakai jersi ngee..

30/6/13 00:35

syuk duduk depan tv makan pop corn dengan pepsi je. hehe
akak untung..

30/6/13 10:59

@syuk shusukehye syuk perghhh macam tengok wayanglah pulak..alah nak jugak pop corn he3....

Wahh ... Meriah nyer ...

30/6/13 16:27

wahahaha..meriah btol :) bestnya kalau mcm ni ada kt tmpat sy..tgok bola rmai2..yg pntg, bola kali ni ttp dikuasai oleh pntai timur..he3..

30/6/13 21:55

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanhye sis hani itulah kadang2 best jugak he3..

30/6/13 21:56

@S.K.Ahye fais..itulah kelate memang hebat..kak lea semalam pun takde sokong mana2 he3..

1/7/13 04:07

amboi seronok tu tgk ramai2... saya tak dpt tgk pun hari tu... rumah blackout! huhu

ohh.. bestnya. hampar tikar pastu lepak ramai sefamily tgk wayang mcm ni. teringin nak rasa

1/7/13 14:02

@Nora Karimhah?blackout pulak ye ngeee...

1/7/13 14:03

@.::: Princess MOMOY :::.tulah,1st time kak lea lepak ramai2 macam tu ^^

1/7/13 23:34

salam kak lea..
wuarghh!!
happening nye..
saya balik rumah haritu pon menumpang kereta kawan nak pergi johor.. pergi tengok bola katenye..hahaha..^^

1/7/13 23:38

tak sempat nak join...... blk keje dah mlm...nampak dari jauh jer kemeriahannya.....hu3

2/7/13 00:31

@Gee GTGhye gee..wah balik kampung tak ajak...he3..memang happening malam tu,saja datang padahal kak lea bukan minat bola pun ngeee...

2/7/13 00:31

@Remy hazzaalahai kesian dia ye..busy bebenor remy la ni ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...