34

Tiap kali makan coklat.....

22:41 |

Malam ni terasa nak makan coklat
Coklat ibarat terapi minda
Boleh hilangkan stress
Dah lama tak pekena ZIP



Tapi itulah dari kecil hingga dah jadi mak budak
Habit Kak Lea tak berubah-ubah

Gunting???Nak buat apa???

Krek..krik...tadaaaaaa...
Sayang..kan ada lagi coklat yang melekat tu,hah
Slurpp slurpp ler bagi habis ngeeeeee...
Korang pulak kalau makan coklat macam mana???

Sponge Bob teman Kak Lea blogwalking sambil makan coklat yehaaa!!!



34 comments

25/6/13 22:51

amboi.. sampai menjilat plastik tu.. kover kak lea.. kang mak mentua nampak maluuu~~
huhu.. emmm.. nak tikit bulih??
huehuehueee~~

25/6/13 23:08

Kadang kadang saya siap makan nasik lagi masa BW tau :D

25/6/13 23:10

AL un suka makn coklat.... ngee! sllu ada lam peti ais sbb kdg2 AL xde selera makan.. coklat je la leh alas perut..heheheh xD

25/6/13 23:22

@Gee GTGhahaha depan mak mertua kena cover,nanti pengsan pulak naya tu he3..erk..tak leh..dah habis hehehehe..

25/6/13 23:22

@siti surayahye siti.hah nasi???hehehe perghh hebat tu ngeee...

25/6/13 23:23

@AiSyA LiEzAhye AL comel.owh sentiasa ada stoklah ni pergh best tu!!!eh kena jugak makan berat,nanti bertambah comel pulak adik akak ni he3..

25/6/13 23:27

@Gee GTG kak gee... sedap kan.. pau kak gee boleh?? ehehehe

25/6/13 23:28

favorite sy uh kak lea.. habit kite same lah hehe

#uurrmm sedp nye .. teringt zaman sek ade org letak choc bwh meja#

25/6/13 23:32

alamak alamak alamak sedapnya...jeles arh! nk g goreng kopok lekor lg...boley?

25/6/13 23:33

@syaafi sushihye syaafi..wah sep seplah kita!

hahaha secret admirer ye...best kan tiba2 je dapat coklat ^^

25/6/13 23:35

huhu.. tp sedih.. secret admire kite dah kawin.. waaaaaa T.T

26/6/13 00:05

@Khamsi Abdullahmana aci teringat entri keropok lekor tu nak jugak nak jugak he3...

26/6/13 00:06

@syaafi sushialoaloalo in shaa allah nanti syaafi bertemu jodoh yang lagi comel dan terbaik amin he2..

26/6/13 00:06

Kak Lea..dah habes dah...lalalala.
Syaafi Sushi..sape sruh tak bertindak cepat...aummmm.. :P

26/6/13 00:27

@Khamsi Abdullahhahahaa dua2 yang comel ni..nanti kak lea belanja ek cadbury seguni he3..

26/6/13 00:34

Yey! tp seguni? bam2 terus la jadinye kitorang nih..ahaha

26/6/13 00:47

@Khamsi Abdullahselagi bergelar bujang bam2 takpe.dah kawin nanti pasangan lari sebab terkejut kot,badan bagai dipam2 hehehehehe larik.....

26/6/13 00:51

haha..alamak kak!! lomah jantung den haa... kak, canne akak leh wt @nama orang camtu? - newbie bertanya -.-"

hehe sy pon suka jugak slurp2 tu....tapi sekarang ni dah segan sikit nak wat camtu...haha

26/6/13 01:35

@Khamsi Abdullahowh maksud khamsi untuk reply tu ke???kak lea dah tak ingat link tutorial tu tapi cuba try pergi link blog..

maribinablog.blogspot.cari tutorial buat threaded comment,kalau tak silap.sebab siap ada button reply dan juga boleh bezakan warna kotak admin.

26/6/13 01:37

@Hatimi Tahirruddinhye timi hahaha itulah kadang2 tak sedar,dah habit he3...

26/6/13 01:37

Haah...owh..thanks kak for sharing :)

26/6/13 07:12

semua coklat sy suka slagi coklat 2 halal dan xpahit =)

dulu makan coklat macam tu la juga peel nya. haha. sayngkan
sekarang je tak sebab dah bertahun mmg tamo sentuh coklat =)

26/6/13 09:03

tengah dok btuk lagi ni..kena pantang la makan cekelat jap hehehe :D

26/6/13 14:26

@S.K.Ayah give me five..betul tu ^^

26/6/13 14:27

@.::: Princess MOMOY :::.huhu alah awat tak makan coklat dah..sekali-sekali ok kot he3..

26/6/13 14:27

@Kenit Cinonetaloaloalo kesian sis..semoga cepat sembuh ye nak2 lagi sekarang ni jerebu hukhuk..

26/6/13 15:55

@||aLeaSaRa|| amin hehehe =)

27/6/13 02:14

hah?! biar betul sis makan cam tu?! kalahlah budak2... hehehe

27/6/13 02:54

@Nora Karimhahhaa ok tutup muka dengan selimut ngeee...

27/6/13 14:54

he3...remy dulu2 pun sama jugak......
mesti nak koyak plastik korek cokolat

27/6/13 15:12

@Remy hazzasep seplah kita remy he3..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...