16

Belum puasa dah dapat kad raya?

01:27 |


Betul..tak tipu!
Dapat kad raya comel kalau beli Solivite
Ni penangan anak bongsu Kak Lea,lah
Danish..


 Tinggal satu pek je kat kedai?
Mesti ramai mak budak dah beli he3...

 Taraaa....setiap pek ada 2 kad raya cinonet

Disertakan kertas kecil untuk tulis ucapan
Kemudian masukkan dalam kad tu
Dah boleh beri kat kawan
Danish excited tunggu bulan puasa
Selain kali pertama nak puasa
dia nak bagi kad raya kat kawan2

Bila Kak Lea tanya..nak bagi kat sapa?
Dia sebut sorang...demi sorang..demi sorang..
gamaknya hampir satu kelas!!!

Danish cukup suka
Tak sabar nak kumpul karakter lain pulak...
Pengsaaaannnnn



Wah!
Ramai blogger yang dah start buat kad raya
Ada juga yang rajin buat segmen
Terbaiklah korang!!!
Best jugak,kan buat kad raya untuk kawan di dunia maya ni
Nak satu he3...


16 comments

8/7/13 02:31

uwah!!!
kad raye!!
pergh.. pose pon belum ye x..muahahaha..
saya sekarang x berapa sihat pulak..
wuarghh!!!

nak kasi kad raye kat kak lea juge..^^

8/7/13 08:46

@Gee GTGhye gee...owh alahai kesian dia,ye.ni mesti stress study nak exam,kan.jaga kesihatan ye,dah nak puasa ni he3..


kad raya doraemon ke ngeeee ???

8/7/13 10:03

Kalau ada yang mengirimkan kad raya, tahniah! Saya pun nak juga. Tapi, sekarang dah ramai yang kirim ucapan melalui SMS.

Saya klu beli air nih, beli 3pek terus ... Berebut-rebut bebudak nih ...

9/7/13 01:43

he3..bguslh..free je =) kakLea xpnh ke join segmen?? xpnh tgok join pn..kalau sy bt..nk join x??? he3..dan2 je..

9/7/13 10:44

Salam.

Tu diaa, gamaknya satu kelas! hahaha, saya suka part tu..silap haribulan, belum raya dah habis duit beli solivite je kak,hehehe

9/7/13 18:24

@Tetamu Istimewayelah cikgu..dah tak ramai pos kad..semua guna internet je huhu...satu lagi sms,tu yang paling femes

9/7/13 18:25

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanmemang kena beli banyak pek,kan.hari tu tinggal satu je he3..mama budak pun nak minum jugak kan he3..

9/7/13 18:26

@S.K.Akak lea jarang join sebab tak boleh nak fokus untuk bw kawan2 yang join he3...

owh fais nak buat segmen ke?in shaa allah kak lea cuba join he3..

9/7/13 18:27

@Tinta Lanasalam lana.hahahaha itulah peel danish ngeee...

wah dapat kad boboiboy....camni sy pon nak beli jugak....heheheh

10/7/13 08:17

@Hatimi Tahirruddinhahahha boleh aje ngeee..

10/7/13 13:39

heheehhhexD suka beli kad raya byk2 pastu bagi kat budak2 sekelas.. kat crush :p kah2.. =.= kat cikgu pun bagi.. pastu kalau dpt balasan.. mmg best,,ngee~

12/7/13 22:49

Last year pun remy dpt kad dari blogger.... tapi tak sempat nk balas.....

20/7/13 02:40

@AiSyA LiEzAhahaha betul2.kak lea dulu2 pun terkejut masuk je kelas,tengok2 dalam meja ada kad raya ngeee....siap bertabur bedak lak tu achummmmm....

20/7/13 02:40

@Remy hazzawow best tu remy ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...