39

Dunia Blogger ~ Dilema Nak Publish Tapi Ter'klik' Delete?

22:12 |











Kak Lea tak pernahlah terperangkap
seperti situasi kat atas
Cuma memang berdebar2
chewaaahhh!
Takutlah kot ter'klik' delete,kan
Ada jugak blogger
yang tak sengaja
delete komen kawan

Bayangkan kot masa nak klik Publish
tup2 kawan kat sebelah terlanggar siku korang
Elok jelah kursor tu parking kat Delete
Haru bin biru huwaaaa.... 

Ada ke cara nak dapatkan balik
komen2 yang terdelete tu ye???




39 comments

25/7/13 22:26

hahaha...kalau dah terdelete kak lea...memang sah tak dapat cari balik...kak lea minta orang tu komen balik lah...hihi

25/7/13 23:31

@Nao Meihye cik akak..owh kak lea tak pernah lagi terdelete komen2 he3..cuma pernah baca luahan kawan je yang terdelete ngeee....

itulah tak dapat nak cari balik yang terdelete tu naya je kan ^^

26/7/13 00:47

Oh kena ambil langkah berjaga-jaga dari sekarang ni hehe

26/7/13 01:21

@Dzureen Darwishye sis..betul tu nanti terdelete kan naya he3..selamat bersahur ^^

26/7/13 01:44

hahaha, redha je la kak , mouse syuk pun kadang2 ke laut jugak. tuju lain ke lain dia pergi.

a ah lah kak lea baru perasan dekat sgt publish dgn delete tu....patutnya blogger.com kena buat satu pop-up window sekali lg utk konfirmkan bila nak delete...lebih kurg mcm windows lah...bila kita delete mana2 fail akan keluar kotak tanya ok atau cancel....

kalau dah terdelete harapan utk cari balik komen tu mmg takde...cuma boleh copy paste daripada email je lah semula...

Kalau TERDELETE alamat garu kepala jer laaaa...takde jodoh namanya tuh....hihi...

26/7/13 07:07

hehehehe. macam mana boleh terdelete pulak?? hahaha

26/7/13 11:23

semalam pula bunda nak tekan simpan tertekan publish...pastu terus tekan buang ...abislah .. malang tak berbau... hu hu

26/7/13 11:57

Salam.

Itu antara sebab la kenapa saya tak buat approval comment. Saya baru mula buat tahun ni, dalam bulan 5?

So skrg bulan 7..dalam tmpoh tu, ada dua kali saya terdelete komen reader..hahaha, gelabah giler time tu, rsa bersalah sangat kak, cepat2 pi minta maaf kat tuannya,huhu

Skrg ni, bila saya dah settlekan draft dlm entry, baru saya publish komen2. Publish pukal.

26/7/13 15:04

he3..sbar jelh kakLea =) xpnh lg sy kena mcm 2..

26/7/13 16:13

hahaha

salam lea,blh pernah trkena camtu lagik :)

26/7/13 16:55

pernah terdelet komen kawan kawan.. tapi nasib baik masa tue komen tue double. macam spam.. koh koh koh

26/7/13 20:29

@syuk shusukehye syuk..hahaha ke laut takpe jangan ke lombong he3...

26/7/13 20:30

@Hatimi Tahirruddinhye timi...yelah bagus idea timi.patut blogger.com buat macam tu,kan..

owh yelah tak teringat pulak boleh check kat emmel he3...

26/7/13 20:32

@Norhazlina Mohd. Zakihye sis ha 'ah betul tu he3...terlajak perahu boleh diundur,terlajak mouse meroyanlah..baling je mouse tu hah he3...

26/7/13 20:32

@boni kacakhye BK..owh kak lea tak pernah lagi terdelete...saja kongsi kisah2 kawan yang pernah alami situasi kat atas ngee.....

26/7/13 20:33

@BUNDA a.k.a KNhye bunda..wah tragik sungguh he3..saya pun hati2 tiap kali nak publish he3...

26/7/13 20:34

@Tinta Lanawaalaikumussalam lana...wah betul jugak tu..tapi so far kak lea tak pernah lagilah terdelete he3...

hurm bagus juga teknik lana ni ^^

26/7/13 20:36

@S.K.Ahye fais..owh bukan..bukan kak lea yang terdelete he2..

kesian kat kawan2 yang terdelete komen mesti gabra masa tu,kan huhu...

26/7/13 20:36

@Tukang Karuthe3 sambil menari ~(^-^)~

26/7/13 20:37

@Aujinzwah untunglah....serba-salah kan kalau terdelete...babap jari tu laju2 he3..

26/7/13 22:45

comelnyerrrr rabbit buat satay sedap nih ! ehh ?? hahahahahaha..
btw kak lea, takyah lah buat delete or publish..kan dah susah kan.. hehehe :P

27/7/13 14:32

penah terjadi huaaaaa hehe gara2 nak cepat...ni makan dia ;p

28/7/13 00:32

@Izzah Azizahhye izzah,eh tak maulah buat satay kesian ngeee...

hehehe so far kak lea tak pernah terdelete lagi ngeee..

28/7/13 00:32

@dear xilahye xila..wah naya betul he3..

28/7/13 00:40

pernah jugak jd macam ni.. nak publish komen tp terdelete

28/7/13 00:49

@Amanina Madswah mesti gabra masa tu he3 ^^

28/7/13 02:00

pernah je jadi cmtu. mmg sungguh2 tak semgaja time tu.

Eeehhh, cam baru terjadi jer kat saya, tp saya tak tau sape yang delete .... Huaaaa ...

29/7/13 21:36

@baby comelowh mesti gabra masa tu,kan huhu...

29/7/13 21:37

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanowh..ada orang lain ke yang tau passwords n id blog,sis?kena hati2 masa nak klik tu dekat benor,kan

31/7/13 01:44

hahahahaahahahahahaha!!!!!

pernah2!!!
rasa macam gila serba salah kat pengomen.. cis!!!
saya terdelete masa pakai tab saya..cis!!!hahaha ya Ampunnnnn...
x nak tengok blog pakai tab lagi..^^

31/7/13 02:05

@Gee GTGowh pernah ke.yelah bahaya guna tab sebab touch screen,kan.laju je jari tu terkona tempat lain he3...

3/8/13 14:49

camner jadi mcm tu... comel hamster tu

17/8/13 16:38

ehhehe.. xprh kena lagi sbb buat autopublished..=) ehhehxD x tick2.. =) kalau buat awaiting moderation just utk entri lama2..hehexD

cm x de cara je..komen balik r jwbnya..ekekkeke

17/8/13 21:47

@Remy hazzaowh kak lea tak pernah terkena,tapi saja share kawan2 yang pernah kena benda ni...he3..

17/8/13 21:47

@AiSyA LiEzAowh ok jugak macam tu,kan

yelah satu kerja pulak kena komen lagi huhu..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...