21

Kad Raya a.k.a Header..ok tak ok tak???

23:01 |

Assalamualaikum semua
Khas untuk kawan2 blogger yang rasa dirinya
*Jelita
*Comel
* Kacak
 *Macho
Sila angkat tangan tinggi2
Alamak bau masham,ler

Bulan puasa memetik kelapa
Hendak menyambut Aidilfitri
Kad raya ini tak seberapa
Sudilah terima sebagai pengganti diri



Kad Raya a.k.a Header
Bolehlah,kan
Buat kelam-kabut masa tunggu sahur semalam
Ini kali ke-3 Kak Lea beraya sebagai blogger
Seronok,tau!

Kak Lea nak minta maaf 
kot sepanjang kita semua berkawan
di dunia maya
Tersilap taip...tersilap susunan kata
semasa bertukar2 cerita & pendapat
Juga kot tersilap komen dan jerit2 kat Cbox tu
Sori ye.....
0-0 tau...tau!!!

Nanti nak balik kampung/bandar 
Jangan lupa kunci semua tingkap/pintu di rumah
Berhati-hati semasa memandu
Jaga pemakanan semasa Hari Raya
Takut nanti terlantar kat hospital

Ingat!!!
Jangan gunakan lorong kecemasan tanpa sebab!
Jangan bergayut di hp mahupun ligat berSMS
Kalau letih & mengantuk,rehat dulu di R&R
Semoga perjalanan kita menemui keluarga tercinta
dilindungi Allah SWT


SELAMAT HARI RAYA!!!


P/S-->Awat buat ucapan cepat bebenor?
Sebab start minggu depan
Kak Lea dah triple busy
Blogwalking pun mana yang sempat je
Ni nak terjah blog koranglah ni...
Entri pun dilanda VIRUS M
huwaaaa!!!
Selamat bersahur

21 comments

28/7/13 23:45

cntiklh header kak lea.. mmg awesome!

29/7/13 00:29

@zakirasli ..meh kak lea belanja sahur meh he3..owh header yang paling simple dan cincai di abad ini he3..

29/7/13 00:31

ala comelnye pandai akak buat :)

29/7/13 00:50

@Aku Penghiburhye acik..kad raya yang paling simple berbanding kad raya kawan2 lain (tunduk malu sedih..sedih he3...)

29/7/13 06:26

comelnya header kak lea.hehe
colorfull. raya lg seminggu

29/7/13 06:58

comey2.... sangat comel! ^_^

29/7/13 07:46

@Amanina Madsitulah kejap je dah nak raya..sedih sekejap je kita bersama ramadan yang indah...

29/7/13 07:47

@denoowh malu dengan deno he3..deno lukis lagi tomeiiii ngeee :)

29/7/13 13:24

selama hari raya kak lea..
(hulur tangan minta duit raye) heheheh
fiza pung ingin minta maaf andai tersalah tulis.. buat kak lea pening ngn fiza.. hehh =)
selamat hari raye kak lea...

29/7/13 15:45

ohsem la kakLea =) btlh kad raya..sy nk juga :p he3..

29/7/13 18:48

cantik headear.awl wish selamat hari raya. takut tak sempat yea..heh

29/7/13 21:16

@syaafi sushihye fiza.selamat hari raya juga tau.alah..kak lea ok je,hepi baca entri fiza.

0-0 tau he3..duit raya?kena bagi kak lea brownies yang fiza buat tu dulu hehehehehe ^^

29/7/13 21:18

@S.K.Aowh kak lea tak sabar tunggu kad raya dari fais...mesti sempoi n kreatif he3...

29/7/13 21:19

@nik roshehehe sebenarnya minggu ni dah sah2 busy ngeeee....itupun cuba curi2 masa update blog n bw :)

Cantik ... Saya suka , tambahan plak hijau ...

29/7/13 23:21

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanterima kasih sis..tulah suka jugak hijau time raya2 ni he3..

30/7/13 01:14

aikk?? knapa sy pula?? he3..pndai pula lari tjuk asal =) kakLea bt lg kreatif..snyum je sy tgok artwork kakLea..kalau dpt kad raya dri kakLea..lgpn sy suka..nk2 si kembar tolong pula 2..

30/7/13 07:59

@S.K.Ahehehe....segan nak create kad untuk kawan..tak terer.hari tu dah gi skodeng kedai printing sebelah office.buatnya tak lagi he3..

alah nak kad raya dari fais..bolehlah..bolehlah he3...

31/7/13 01:48

amboi2.. kreatifnye die.. hihihi..nak dugak buat gini..alahai buta doodle saya ni..^^

31/7/13 02:10

@Gee GTGcuba buat doodle doraemon menjadi doktor gigi he3...mesti comel ^^

3/8/13 12:47

cantik kak... remy pun nak mintak maaf...kalau ada salah dan silap...maklumlah..... overtime blogger mcm remy nie kekadang ada...kekadang sunyi jer.....hu3

selamat hari raya utk akak sekeluarga.....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...