23

Kad Raya Awesome Dari Doodler ~ Nurdani

23:03 |

Alhamdulillah 
Petang tadi sampai dah kad yang comel ni
Aura keceriaan berganda hari ni

Terima kasih ye Sis Dani
yang sudi beri kad yang comel ni
Sepanjang 3 tahun sebagai blogger
ini kali ke-2 dapat kad
Maklumlah dulu2 tak aktif blogwalking dan komen
Selalu jadi silent reader,je
(**tunduk sedih merenung lantai huwaaa)

 Wah comelnya!
Timbul ala2 2D..3D macam tulah he3..
Sekarang pun tengah in fesyen bunga timbul

 Berjubah hijau....sweet je
Ada disertakan sekali url blog,emel dan instagram 

 Jangan jeles..
Dapat sticker couple,tau!
Owh Sis Dani..tau tak?
Anak Kak Lea awal2 dah cop sorang dua huwaaaaa...

 Yargh itu dia....
Jangan cakap tak kenal
Sekali singgah pasti korang melekat je tengok artwork
yang menggunakan MS Excel,Paint Tool SAI & MS Paint
Moh ler singgah support blog kawan2 ^^


Keceriaan dapat kad berganda
sambil makan chocolate wafer
Yummyyyyy...



23 comments

29/7/13 23:12

hahaha. siap cop ya. lega selamat sampai. nak ucap lagi sekali, selamat menyambut hari raya :)

29/7/13 23:35

@nurdaniitulah gigih mamanya nak sembunyikan hehehehe...diorang nak tampal kat cover buku nota,nak tunjuk kat kawan...

terima kasih ye..selamat hari raya juga ~(^.*)v

29/7/13 23:53

memang awesome sangat2!!

30/7/13 00:12

Wah semua orang dah ada mood raya

30/7/13 00:14

@denokan..kan...he3..

30/7/13 00:15

@Dzureen Darwisitulah pasal ngeee....

30/7/13 00:28

untung la kakLea..sy xdpat pn hu3 =) ramadhan kali ni lebih bermakna kot bt kakLea..tahniah kak..smoga sihat2 selalu..

30/7/13 01:28

menarik , tertarik. hehe

30/7/13 03:57

selamat hari juga untuk lea...balik mana raya nanti..

30/7/13 05:29

1stime tengok nama kak lea.. :D

anyway kak, selamat hari raya~ semua orang dah mood2 raya dah kan.. cepat jee masa berlalu. oh ye maaf zahir batin juga andai komen terlebih terkurang. shalam2. hihihi.

30/7/13 07:54

@S.K.Ahye fais..nak kad raya he3....

alhamdulillah,adalah juga kenangan beraya sebagai blogger kalau dapat kad ngee....

30/7/13 07:54

@syuk shusukehye syuk..hah cepat2 bagi kitorang kad raya he3...

30/7/13 07:56

@BUNDA a.k.a KNselamat hari raya juga untuk bunda,ye.

owh in shaa Allah balik taiping n penang,belah husband.belah family saya takpe semua kat lembah klang je ^^

30/7/13 07:57

@BiskOthye sis...hehehe malu..malu...

itulah semua dah start busy..virus BK dah melanda...kak lea pun minta maaf tau kot tersilap komen ke apa ke ngeee...selamat hari raya ^^

30/7/13 09:42

Salam.

Comel kan kak kad rayanya.. style 3D gitu ^_^

p/s ~ sedap je nampak coklat..beli kat mana kak? tak pernah plak saya nampak.

30/7/13 10:06

@Tinta Lanawa 'alaikumussalam lana ^^

memang comel...suka sangat dapat semalam.coklat?owh kawan kak lea ,stewardess(yang suami dia kena heart attack tu)baru balik 'fly'.dialah yang beri ^^

31/7/13 00:18

cantiknye kad tersebut.. buat sendiri ke?? kreatifnye.. =)

untung kak lea.. dpt kad raye.. hehehe.. selama hari raye kak lea.. =)

31/7/13 00:27

@syaafi sushihye fiza..ha'ah sis dani buat sendiri,dia kan doodler yang kreatif he3 ^^

selamat hari raya juga,fiza he3...

31/7/13 01:31

salam kak lea.. wah.. comel2!!
owh.. nak dugakk.. :(

aish.. kak lea.. selamat hari raya.. saya takut x sempat nak wish pulak nanti.. saya nak balik dah esok ni.. saya sibuk sangat.. x sempat nak update blog.. ni pon saya x tahu bile boleh online balik.. wuarghh!! saya seorang anak kampung sahaj.. huahuahua..

selamat hari raya kak lea dan sekeluarga..^^

31/7/13 01:44

@Gee GTGwa'alaikumussalam gee....comel,kan.sayang betul kad ni he3...

tsktsktsk nak ikut balik bahau he3....kak lea baru je wish kat blog gee ^^

selamat hari raya juga :)

Comelll nyer sticker tu ...

wahh...cantik kad raya dia. memang dasyat juga doodle dia

3/8/13 10:52

cantik kad dia kak...... sticker lagi ler comel....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...