28

Memori Ramadan ~ Troli a.k.a stroller

00:25 |

Kadang2 bila si kecil dah aktif berjalan
Depa menyombong
Tak mau dah pakai stroller

Akhirnya........


Nak patah balik ambil stroller di kereta
memang taklah,kan
Sudahnya
Yehaaa...mereka mengalah!!!




Foto ni memori beberapa tahun lepas
semasa Kak Lea & mak sibuk beli 
stok untuk raya di Giant
Anak bongsu Kak Lea..si Danish
berlagak nak jalan je
Sudahnya merengek kepenatan 
Ingat senang nak teman mama dan nendanya shopping!

Semalam pun Kak Lea terserempak 
ada sorang mak tu baringkan anak dia
kat atas timbunan barang di troli
Ngeee.....


28 comments

28/7/13 00:37

hehehe.. comel je tido atas tu

28/7/13 00:47

@Amanina Madswink wink he3...selamat bersahur ye

28/7/13 01:57

tersenyum nengok.. alahai muka penat sangat gayanya tu...

28/7/13 07:01

hehehe.... mana dan je asal si kecik boleh lena. Kalau nak berdokong memnag jenuh la lenguh

28/7/13 07:10

Wah, sedap nye dy landing kt situ. Nyenyak pulak tuh.

28/7/13 13:05

penat sgt la tu.dalam troli pun jadi la yea..hehehe

28/7/13 13:13

hahahaha. kepenatan sampai tertidur dalam troli tu??hehehehe

28/7/13 16:44

Salam.

Kalau dah penat..tido kat mana pun, nyenyak ja..hehe.

Pasni yg rajin cipta2 ni leh try buat troli double function..satu ltk brg, satu lgi tmpt landing baby,hehehe

28/7/13 19:47

Waaa bestnya!! Time kecik2 dulu memang suka duduk dalam troli.. Nanti mak tak perasan saya tarik2 barang masukkan dlm troli.. Time bayar mak pun pelik apahal banyak brg ni?? Haha

28/7/13 21:15

kesiannya dia.. smpai tetido.. hehehe...
kak lea shopping sakan ny.. =)

28/7/13 23:16

@baby comelngee....macam2 peel budak2 ni he3..

28/7/13 23:17

@MystoryPicowh minta ampunlah nak dukung,mana nak sorong troli lagi he3..

28/7/13 23:17

@Teena Tnatulah pasal...mana aci he3..

28/7/13 23:18

@nik roshehehehe..masa tu pun ramai pulak customer yang datang pegang2 pipi,tapi dia lena je tidur penat bebenor!

28/7/13 23:18

@boni kacakmau tak penat kalau ikut orang pompuan bershopping ngeeee..

28/7/13 23:19

@Tinta Lanawaalaikumussalam lana.ha 'ah,kan ok jugak idea tu...mak2 nak shopping pun senang hati he3..

28/7/13 23:20

@Dzureen Darwishahahaha lawak je sis ni..noty..noty he3..

29/7/13 15:51

he3..comel je tido atas 2 =) penat sgt layan mak dia shopping..

X pernah jadi lagi dalam hidup saya, nak kena try ker nih ? .... Ehehehe ...

29/7/13 21:35

@syaafi sushihe3 dah kak lea shopping sekali dengan mak,memang lamalah jawabnya.tu si kecil tertido ngeee...

29/7/13 21:35

@S.K.Akadang2 anak kena memahami ibunya..boleh tak guna pepatah tu hahahaha..

29/7/13 21:36

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanwuishhhh jangan he3...

31/7/13 01:42

amboi2... comelnye dia kat kereta tolak tu... cubit pipi tu karang..
p/s: saya selalu jeles tengok budak2 dapat masuk dalam stroller tu.. kenapa saya x boleh.. kenapa!!!!wuarghh!!(sila lempang beliau..)

31/7/13 02:04

@Gee GTGhahahaha...ok2 meh lempang sikit(dengar tak sayup2 sound effect he3)

3/8/13 14:24

he3.... cumel.....

17/8/13 16:34

kalau anak y dah besar kira ok la letak lam tu.. ada jugak AL tgk baby je leh pulak letak kat tempat tu..nsb baik dia letak bantal.. -_-

17/8/13 21:51

@Remy hazzawink wink...

17/8/13 21:52

@AiSyA LiEzAkalau baby better letak dalam stroller je,kan kesian plak huhu...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...