45

Pengomen Tegar JUN 2013 ~ Peluk korang erat2 muah..muah

00:22 |

Hai semua!
Owh sebelum tu,Kak Lea saja nak View Profile
Lama tak bukak..



Wah nice number tu!
Korang pulak?

Entri ni khas nak ucapkan..........

Ribuan terima kasih
kepada semua 10 Pengomen Tegar untuk
Jun 2013
Ingat nak lukis kartun untuk usik2 diorang ni semua
sebelum ramadhan menjelma
Tapi sekarang Kak Lea terkejar2

Pagi sebelum ke office
tolong hubby kisar ais
Iye betul percayalah!!!
Gara2 menghadap ais yang sejuk menyentuh muka
Kak Lea selsema & sakit tekak
(*sebab sambil tu kunyah ais..padan muka sobsob)
Ais untuk apa???
Mandi bunga ais he3..taklah!
Nanti Kak Lea share next...next entri he3..



5 pengomen teratas ni di antara 
kawan blogger yang rajin marathon komen
Banyak entri2 lama yang diredah
buat Kak Lea tersipu malu
dan terharu

Terima kasih juga untuk 5 orang lagi kawan
yang turut rajin singgah baca latest entri 
Peluk korang erat2lah



Kali ni Juara jatuh kepada AL
peramah orangnya
Di antara kawan yang rajin marathon komen
buat Kak Lea ternganga..tercenggang..terkedu
melihat kelajuan jari-jemarinya mengomen entri2 lama

Tergelak sendiri sebab sambil balas komen AL
segan baca balik entri lama yang merapu2
Jom kita berkenalan dengan si gadis manis
yang bijak & kreatif bercerpen
Dah layak jadi penulis novel dia ni
Rasanya ramai dah kenal header ni
sebab AL rajin blogwalking dan jerit2 di kotak he3

Kak Lea hadiahkan top up RM5.00 untuk AL
Boleh bersms dengan keluarga tersayang
bermaafan sebelum ramadhan menjelma
Dah ada yang punya tak ni he3...

 GEE

Salah seorang adik blogger yang Kak Lea sayang
Kami selalu main masak2 di pondok rahsia he3
Doraemonnya yang kuat bergelek
dengan blog ada bunyi gitar
Buat Kak Lea selalu leka geledah entri2 lama
Banyak tips mengenai penjagaan gigi
Maklumlah bakal Dr Gigi
Kalau baca je mesti korang tak takut dah
nak cabut gigi



Rajin menjengok baik di entri mahupun bersapa-sapa
di kotak jerit
Itulah dia Fais
Owh Kak Lea pernah kongsikan entri
Comel je
Cuba skroll ke bawah he3..
Minat sangat dengan dunia permotoran
hinggakan ada bloglist khas tu he3


My Photo

Kak Lea kenal Timi gara2 minat tengok smiley icon
masa nak komen
Suka baca entrinya mengenai review lagu,Silence Day
Owh ada juga tips mengenai pengunaan widget yang sesuai di blog
Orangnya pun peramah
Pernah membantu Kak Lea semasa pening cari widget untuk blog
Rajin Timi ni blogwalking & komen entri kawan2



Kawan blogger yang duduk setaman 
Rasa pernah berselisih tapi takut tersilap sapa
Kot silap..malu pulak nanti he3
Remy semakin femes
dengan entrinya mengenai MasterChef 
Orang Taiping sekampung dengan hubby Kak Lea
Sekali korang komen entrinya
Kalau masa tu Remy tak busy
Get ready jelah jari nak membalas komen yang bertalu2 ye


My Photo

Di antara kawan blogger yang dah lama Kak Lea follow
Peramah dan comel 
Suka baca entri review pelbagai produk
berdasarkan pengalamannya sendiri
Siap ditunjukkan cara pemakaian
Penerangan lengkap mengalahkan Promoter kat Bodyshop
Ni pun Kak Lea dah terpedaya nak beli lulur kopi + mandian santan
Memang bahaya lepak lama2 kat blog Momoy ni
Nanti Kak Lea tak sedar produk tiba2 menimbun
kat rumah he3


My Photo

Kak Lea tertarik singgah semasa sesi blogwalking
Terus follow
Entrinya banyak membantu menjawab persoalan teman2 terdekat
Nasihat dan perkongsian yang diberi
banyak mendapat komen yang bagus2 dari kawan blogger yang singgah
Wah!Dah boleh bersaing ni,dengan pakar motivasi
Tahniah acik..



Nak kenalkan lagi?
Kalau tak kenal header Yumida yang unik
kiranya korang ni rugi tau!
Entri Yumida pelbagai
Ada kartun yang kelakar,ada hal2 semasa,
Boleh juga digelar Ratu Segmen
Banyak kali menang hadiah tahniah..tahniah!!!

My Photo

Wah Kak Lea ada kawan baru yehaa!
Kenal selepas Gee review di blognya
Masa tu Fiza followers yang ke-100
Pemilik Encik Semut Kerengga Merah
Orangnya friendly..baru berjinak sebagai blogger
Mari kita tambahkan kenalannya



Owh koleksi header ciptaan Lana
memang awesome
Entrinya pula pendek tapi isinya padat
Suka buat pembaca berfikir dulu sebelum meninggalkan komen
Banyak berkongsi pengalamannya di dunia blogger 
Suka entri Lana mengenai




Owh ini je yang mampu Kak Lea lakukan 
sebagai tanda menghargai sokongan korang semua
Begitu juga kepada kawan2 tak kiralah yang hanya tinggalkan jejak
atau sekali-sekala singgah komen
Juga untuk korang yang pegang takhta Silent Reader
Semua Kak Lea hargai
Nak ucap awal2 lah
Salam Pra-Ramadhan ^^


Kredit Header & Profile ~ Semua Awesome Blogger














45 comments

4/7/13 00:31

salam kak lea.. eh!! ingat singgah nak tengok sambal kicap jer..
alaaaaa..
terima kasih kak lea..
betul eh.. orag x takut nak cabut gigi lepas baceape yang saya tulis..wakaka.. hebat ni..^^

kak lea.. yoy are the blogger i had meet.. seriously.. love you so muchy2^^

4/7/13 00:36

terharunya fiza ... sob sob sob .. kak lea.. mintak tisu sikit... waaa... terima kasih kak lea.. syg kak lea jugak.. hehehe... entry kak lea best.. fiza suke ...heheh

kak gee tlong lapkan air mata kite.. waaaaa~~~~

4/7/13 00:40

@Gee GTGwsalam gee.hah tengoklah lama2 nanti memulas perut,ter'cheery berry' camner he3...

owh ye ke?yelah kak lea pun tmbh ilmu masa baca n3 gee tentang gigi.senang nak ajar anak2.

owh me to muahmuahmuah ^^

4/7/13 00:47

hahahah... serius AL takut doc gigi.. ahahhahxD fobio2...*ekh..lari tajuk lak*

Btw.. thanks akk utk top4 :) lama x top4 no max sbb busy ngn no cel :3 haha.. tggu riwayat habs je kalau x tp4... wkakkakak... :))

Ekh..soalan terakhir.. AL kepunyaan Mama je skrg,,,wkakak :) nite akk ^^ zzzz

4/7/13 00:52

@AiSyA LiEzAhye AL..alhamdulillah sori sangat2 terpaksa sms macam tu he2..kedai boleh ada masalah pulak huh...

wah lepas ni janganlah hapuskan riwayat max..kesian.sms/call selagi boleh he3..

owh lepas ni baca n3 gee banyak2, mesti tak takut dah ^^

4/7/13 00:54

@syaafi sushitqvm fiza he3..owh n3 kak lea ni merapu kadang2...ikut mood tuannya ngeee...

gee..cepat nanti banjir..geledah je poket ajaib tu he3..

4/7/13 00:59

@||aLeaSaRa|| nk jd geng kak lea pula pas ny.. huhuhu..

4/7/13 01:04

@||aLeaSaRa||
arrrhhh..
nah tisu.. lap ingus tu sekali..

tisu tu bayar kat aunty kaunter depan tu eh..^^

4/7/13 01:17

subhanaAllah acik pon ada, thanks kak :) terharu

4/7/13 01:26

name syuk tenggelam habis. haha
ade pertandingan camni rupenya. :D

4/7/13 01:27

@Aku Penghiburblog acik best..tak rugi kak lea follow ^^

4/7/13 01:28

@syaafi sushiboleh aje ^^

4/7/13 01:28

@Gee GTG tipu arh lepas kenal Gee jadi tak takut jumpe dentist. Gee pergi mana2 pon pasti tersisip di jemari kanannya playar dan di jemari kirinya jarum bius! Ganas die nih!

4/7/13 01:35

@Khamsi : hahaha ok2 memang dia ganas di sebalik wajah najwa latifnya he3..


4/7/13 01:40

@syuk shusukehye syuk...eh takde buat apa2 pun,sebab kak lea tak dapat nak fokus kalau buat segmen.ni saja suka2 sebelum bertambah busy he3..

alah syuk pun rajin bw dan komen kat sini..tqvm tau ^^

4/7/13 04:32

owh..terselit jugak..kikiki
wah..hebat jemari diorang
jauh tertinggal ke belakang ranking yumida
moga ukhuwah sesama kita bertambah rapat

4/7/13 06:21

Tahniah kepada yang terpilih.

4/7/13 07:07

itu la kan..... sokongan moral kawan2 pun penting untuk kejayaan kita

4/7/13 07:11

trima kasih byak2 kakLea =)

4/7/13 10:13

terbaekkk.. :)

4/7/13 10:42

tahniah pada semua...

4/7/13 11:38

Tahniah untuk mereka.....:)

4/7/13 11:44

bestkan ada pengomen setia hehe :)

nampaknya kita belum cukup rajin untuk tersenarai..

4/7/13 14:49

@Yumida Hudatqvm sis yumida yang selalu singgah dan komen.semua kawan2 yang rajin tinggalkan komen walaupun sekali...pun dah buat kak lea happy ^^

in shaa allah amin.. :)

4/7/13 14:50

@Tetamu Istimewaterima kasih juga sebab TI pun selalu jugak komen di blog kak lea ^^

4/7/13 14:50

@MystoryPichye sis ye betul tu,bersemangat nak tulis entri banyak2,kan he3..

4/7/13 14:51

@S.K.Ahey fais..terima kasih juga sebab fais banyak support dan komen entri kak lea,tau ^^

4/7/13 14:51

@ejulzhye ejulz...tqvm bro ^^

4/7/13 14:52

@HeNRieTTa JoSehye sis rietta..tqvm juga sis pun banyak komen dan selalu singgah sini ^^

4/7/13 14:52

@Nao Meihye sis tqvm tau...

4/7/13 14:53

@dear xilahye sis xila..alhamdulillah,tanpa sokongan semua,kak lea takde dah nak tulis entri he3..

4/7/13 14:53

@Suria Lekatlekitgurlhye sis suria..alah sis pun selalu juga singgah komen di sini.tqvm tau ^^

4/7/13 19:30

Tahniah buat mereka. Untung jadi blogger peramah rajin blogwalk, rajin komen n3 org. rmai orang suka n datang bertalu2 ke blog...

4/7/13 21:52

Halamakkkkkkk..jeles dengan dieorang !!! hehehehehe...
papepun kalau dlm blog saye, kak lea lah pengomen tegar saya..heeee..

Selamat menyambut ramadhan jugak kak lea :D

4/7/13 23:09

@kopi pastaalhamdulillah tqvm mr kopi he3...owh itu pun kadang2 tak sempat nak bw laju2 huhu..

tq juga sebab mr kopi pun rajin komen kat sini ^^

4/7/13 23:12

@Izzah Azizahhye izzah..alhamdulillah...izzah pun selalu tau komen kat sini he3..

owh ye ke..suka baca n3 izzah yg comel ni,he3..

5/7/13 02:28

Salam.

Akak..terima kasih banyak2, hehe.

Siap promote link entry lgi, sengih je saya, :D

Akak rajin blogwalking :) Saya doakan akak berjaya dalam dunia blog ni.. teruskn menulis ya ^^

5/7/13 03:14

@Tinta Lanawsalam lana..terima kasih sebab selalu support n3 kak lea.

owh suka entri tu.share link supaya kawan2 lain dapat baca ^^

in shaa allah selagi idea dan jemari bersatu chewahhh he3..

Oh, kena marathon jgk nih klu nak masuk list ...

baru berkesempatan singgah di entri ni...tahniah kpd AL sebab menjadi juara kali ni...dan tahniah juga utk semua yg tersenarai...terima kasih kak lea sebab sudi promote blog sy kat dalam entri ni... :)

10/7/13 08:16

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanhye hani he3..boleh2 silakan ngeee...

10/7/13 08:17

@Hatimi Tahirruddinterima kasih juga untuk timi..selalu singgah dan komen entri2 kak lea ^^

12/7/13 23:02

Mekasih kak lea kerana hargai remy yg tak seberapa nie.... insyaallah. ...akan selalu support akak.....

20/7/13 02:34

@Remy hazzaterima kasih ye remy..kak lea pun sama ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...