21

Entri Derhaka & Tamak,namanya!!!!!

11:11 |

Agagaga....

Fuhhhh...tiup habuk...tebal dah kat keyboard ni
Inilah namanya derhaka kepada blog sendiri!
Hai semua....asyik korang je dok singgah dan komen
Meh turn Kak Lea pulak ye....
Ni gigih buka satu..satu blog kawan2
Memang semputlah,kan hari ni nak baca entri korang
Sekali buka tab berderet-deret.....
Ni baru round pertama
Huwaaa!!!



Terima kasih ye korang
Kak Lea dah published komen,reply je belum huhu...

Sedih tengok....total post bulan ni cuma...


Terima kasih ye Fais bertanya khabar...


Maka untuk menjimatkan masa menaip,
serta memudahkan biji mata kita semua baca....
Inilah entri ke-10
yang dijamakkan semua cerita
sepanjang Kak Lea menyepi

Pertama....

 Pergi Open House tanpa henti
Hingga dapur Kak Lea berasap kadang2 je
Tak pergi nanti tuan yang menjemputnya kecil hati
Maka dipaksalah juga sumbat perut dengan aneka juadah

Ke-2.....

 Hujung minggu,tolong mak dan ayah petik cili padi kampung
di tengah bandar!!!
Orang lain sunburn sebab mandi-manda
Kak Lea sunburn sebab bermandi peluh
petik cili huwaaaaa!!!
Nanti Kak Lea share next entry
Best wooo berbudi pada tanah!!!
Dulu ayah asyik berbudi pada orang hinggakan asyik
ditikam dari depan belakang kiri dan kanan
Maka berbudi pada tanah....tenang jiwa raga

Ke-3.....

 Kawasan kejiranan buat Open House semalam
Kenyang perut,mata ngantuk tak jadi update entri ^^


Ni baru separuh je kawasan yang Kak Lea snap
Ramai sebenarnya

Tak larat nak makan macam2,
pekena koktel buah je sempoi

Itu jelah nak cerita
Ok nak singgah blog korang ni
Kak Lea cuba nak komen satu..satu entri korang
mana yang 'dan' ye huhu....

P/S-->Terganggu sikit masa nak klik Button Publish 
kat blog kawan2 yang masih pasang pelbagai widget
Asal nak klik Publish je mesti terklik
widget tu..dah pergi pulak ke link widget tu
alahaiiii..terencat nak komen seketika
Takpe2...nanti Kak Lea singgah lagi sobsob...



21 comments

27/8/13 11:23

mcm sedap je koktel tu.....hehe

Happy BW ... Semoga berjaya ... Chaiyok ... Chaiyok ...

27/8/13 11:33

Aaaaaa rindu kak lea! sakan sungguh beraya nooooo. Dah dah stop kejap kang kembung perut tu hehehe :).

27/8/13 12:11

Salam.

Yes! Update jugak kak lea,hehe

Pelan2 la kak.. saya pun pelan2 je ni,ekekeke

Akak tahu, pas raya memang kena jaga mood ni baik2..pengalaman saya, bila mood raya, saya kelaut..tahun ni saya push diri utk update. Kalau tak, kelaut juga nampaknya.

eh, akak ada citer psl mood ke?rasa takda,hahaha

27/8/13 14:59

@kacang buncishye sis...memang sedap tau..tak tipu he3...

27/8/13 15:00

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanhye sis hani...kak lea dah berjaya komen entri sis tadi yehaaa ^^

27/8/13 15:01

@Kenit Cinonethye sis..rindu jugak tau.lawak betul baca entri cik ti tu adeihhhh :)

27/8/13 15:02

@Tinta Lanawaalaikumussalam lana.yelah,samalah kita.tengok kawan lain update bukan main laju perghhhh...

hahaha...takpe2 demi lana...out of the topic pun kak lea selamba layan agagaga....

27/8/13 15:38

slm kenal.. bln2 raye nie mmg bizi kn.. xpe.. sume kwn2 kak lea faham...

Hahahaa...
Selamat Hari Raya Lea...

Take ur time...
Alamak..bestnya tgk pokok cili padi tuh...sama dgn ayah kat kampung... asyik ke kebun je kalau tak der aral...

27/8/13 22:39

Sedapnya ketupat tu. Nak satu.

27/8/13 22:50

@Hafiza AizZawasalam kenal jugak ye fiza...ngeeee ^*

27/8/13 22:51

@Norhazlina Mohd. Zakihye selamat merdeka raya ye...owh itulah best betul kalau menghadap cili2 kan ^^

27/8/13 23:03

@Tetamu Istimewahe3...ketupat palas memang sedap kan ^^

28/8/13 18:54

Okaylah tu.. dapat gak update.. daei sayaaaa...
Uwaa.. nak upsate dugakkkkk!!!!
Uwaaaa!!!!

28/8/13 22:05

@Gee GTGhahaha tulah gee lama bebenor cutinya he3...alah takpe kitorang semua boleh je tunggu he3..

30/8/13 03:46

he3..murah rzeki akak =) bnyak jemputan o.house..pttlah sunyi sepi hu3..nk update gak la cmni..ngee..

30/8/13 16:14

haha.. AL baru je 2 entri bulan ni kak lea.. x smpt.. ngeee~

AL baru p satu je open house musim raya ni...hehehe.. xsmpt jugak.. byk benda kena buat untuk masuk u.. -,-

3/9/13 20:36

thanks singgah blog nik dan komen walaupun nik jrg gak singgah blog lea..hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...