33

Akhirnya...Sampul Duit Raya Dari MIJ

10:53 |


Salam Ahad yang ceria semua.
Sebelum kaki melangkah pergi ke 
Paya Indah Wetlands,Dengkil
(*ada kenduri kahwin anak jiran di sana)
anak2 Kak Lea skodeng peti surat
Menjerit suka diorang sebab.....


Yehaaa....akhirnya sampai jugak Sampul Duit Raya Merah Itu Jambu
MIJ hantar 4 september
selamat terima semalam 7 September
TQVM dear!!!

Macam mana Kak Lea berjaya memujuk MIJ?
Owh masa bulan puasa,
MIJ sempat buat segmen


Jawapan Kak Lea 



Dapat 3 sampul duit 
Walaupun Syawal dah melabuhkan kalendarnya
Kak Lea nak simpan
Tak mau bagi sapa2
(*Ok 3 orang anak di sisi fokus memandang sambil buat mata 
comel macam Puss in boots)

Kanak2 ribena tu diorang,lah
Sori..mama nak simpan dulu,
sapa pandai pujuk,mama bagi agagagaga....
Ke raya tahun depan je baru mama bagi ngeeee....

Cover depan & belakang

Tu cop daripada rubber stamp yang awesome,
di belakang sampul surat
Name Card pun ada sempena WD MIJ


Terima kasih ye sis Tyra
Jom kita skodeng doodle2 yang awesome 
Kat mana?
Mana lagi kalau bukan di

33 comments

8/9/13 11:55

kak lea~.. sampul duit tu cantik, duit raya anak2 kak lea pun kena cantik2 gak tau tahun depan.. XD

ehem mehem. sy wakilkan bagi pihak anak2 kak lea.. sekian terima kasih.

*errr 50/50 ye dikk >_<*

8/9/13 12:34

geram tgk....arghhh nanakkkk

8/9/13 12:58

awesome!bagi saya jelah,hehehe

8/9/13 13:50

chanteknye....klu rietta pown syg nk guna...tpi klu utk yg terisitimewa, bleh la rietta bg...

comelnya kak lea.. nak satu... hihiih

8/9/13 14:31

hahaha. kena bodek dulu baru dapat ye kak.

comel sangat kan sampur raya MIJ. saya pun dapat. adik terus rembat satu.hehe

8/9/13 14:40

@BiskOt hye sis.wah lama tak singgah sini rindulah he3...

hahaha cehhh wakilkan tu ... 50/50 ye ngeee...

itulah duit yang kena sumbat dalam tu kena color yang cantikkkkk he3...kopak duit mama yang oiii...

8/9/13 14:41

@kacang buncis meh huluq tangan.alah sis ni segan2 pulak,ambil ler ambil ler he3....

8/9/13 14:42

@luqman zakaria hye luqman,owh tak boleh tak boleh..limited edition ni.nak jugak?boleh..boleh,kena kawin n dapat anak dulu..nanti kak lea pujuk mij bagi ye ngeeee ^*

8/9/13 14:43

best!terbayang muka anak2 Kak Lea yang buat muka comel..hehhehe

8/9/13 14:44

@HeNRieTTa JoSe hye sis rietta...ha'ah comel je sampul ni.wah nak bagi kat sapalah tu ye he3..

8/9/13 14:45

@Norhasniza Khalid hye sis...itulah awat tak huluq tangan tu ..meh kak lea bagi satu ye he3...

8/9/13 14:46

@nurdani hye sis dani..wah doodler yang rapat2 dengan mij sure dapat he3..owh sukalah adik tu :)

8/9/13 15:05

@Ummu Amar hye ummu...hahaha tak berjayanya diorang tu....tunggu raya tahun depan baru dapat he3...

8/9/13 16:27

tahniah mama =) hehehe.. comel nye sampul tu.. mcm mn nak buat doodle tu ea... hehehe =)

#lama x melawat kak lea.. heheh

8/9/13 17:22

alalala..comel nya sampul tu ..nak satu la ahaha

8/9/13 18:12

wahh bestnya kak dapat duit raya :)tahniah

nak satu...
comel sangat doodle tu

Entri Terbaru : Semua Besar Dengan Samsung Galaxy Mega 6.3

8/9/13 20:09

comel je rupa sampul raya tu. melting lak.. hehe

8/9/13 20:53

@syaafi sushihye fiza...wah rindulah!fiza busy lately ni,ye he3...

owh comel,kan.doodle tu memang mij yang lukis sendiri :)

8/9/13 20:53

@Ancik Khasiaini hye sis...alah dah habis bagi kat depa2 yang komen di atas he3...gurau je ngeee...

8/9/13 20:55

@Aku Penghibur hye acik owh tq..tq he3..

8/9/13 20:56

@Marou Apple Hijau meh kita pujuk mij laju2 he3..

8/9/13 20:57

@syuk shusuke ni kalau bagi gf,suka giler dia..hah rapat2 dengan mij nanti raya tahun depan dapat free he3..

9/9/13 09:47

yeeeaayyy dh sampai...alhamdulilah..simpan dalam peti besi ya..hehehe

9/9/13 11:07

@merahitujambu hye mij...tqvm dear..lega dah dapat he3..ok2 kak lea berlari2 anak ni,gi beli peti besi he3...

9/9/13 11:22

mmg MIJ ni kretif gila orangnya heee

9/9/13 21:22

he3..comel je =)

9/9/13 22:17

@dear xila betul tu sis,nak je pinjam tangan dia lukis banyak2 kat blog kak lea ni he3..

9/9/13 22:17

@S.K.A duit yang nak disumbat dalam tu pun kena super comel huwaaaa...

12/9/13 23:59

peewwitt! cunn gitu..kalau AL pun nak!hehe

13/9/13 01:54

@AiSyA LiEzAhye AL..tulah suka sangat he3...

15/9/13 11:00

Tahniah! Cantik dan kreatif la Kak Lea.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...