44

MHI ~ Malam Berinai Black Mentor

08:58 |

Salam Jumaat semua
Owh hari ni majlis pernikahan Black Mentor
atau nama sebenarnya 
Hanifah Md. Hanafiah
dengan pasangannya
Naqua Yasirah Mohd Khairi(Cira Khairi)

Akan bersiaran langsung di TV3,
mereka akan dinikahkan sebelum solat Jumaat
di Zebra Square,KL

 Cira merupakan graduan dari sebuah universiti di Melborne,Australia
Tidak tahu pun Black tu artis
Mereka berkenalan pun kejap je
Baguslah bercinta selepas kahwin

 Sebelum berinai,Black mandi bunga

 Bertambahlah seri pengantin

 Tu dia.....jirus habis!

 Kemudian majlis berinai yang dihadiri keluarga terdekat

 Best berinai guna daun inai.Barulah ori merahnya!

 Tu,dia!Jari di kedua2 tangan berinai
Setahu Kak Lea lelaki cuma pakai inai,3 jari di belah tangan kiri je huhu

 Menjadi kesayangan ibu tersayang

 Maknya tak dapat bayangkan betapa sunyinya nanti
 bila Black dah mempunyai 'keluarga' baru

 Black berjanji  dia akan jadi suami yang baik
Dan maknya menyampuk....
"Juga jangan lupa jadi anak yang baik."

Sebak pula tengok keakraban mereka anak-beranak
Semoga majlis pernikahan Black & Cira 
berjalan lancar amin


Harap Black dapat menjalankan tanggungjawabnya dengan baik
sebagai hamba Allah,suami,anak & menantu
Dan buktikan tak semua majlis persandingan selebriti 
yang gah dan mewah
hancur berkecai tak sampai 5 tahun
Semoga jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat



44 comments

13/9/13 09:17

semoga berbahagia dunia dan akhirat, kahwin artis ni byk dugaannya.

13/9/13 09:28

errr kak..baldi tu bukan baldi mop keee..huhuhu..siap ada roda kecik lagi tuu..hahahaaaaaa

13/9/13 09:37

Assalam kak lea gojes! hehe. Selamat pagi kak (^_^)

semoga black dan pasangan hidup bahagia hingga ke syurga.

Tapi, bab lelaki pakai inai tu harap kaum ibu dan kaum lelaki faham tentang hukum sebenarnya.

apepun, all the best to them :)

13/9/13 09:40

@the malay male hye MM,yup betul tu,kita orang biasa ni pun macam2 ujian :)

13/9/13 09:41

@tomato oren hahaha tererlah TO,kak lea pun tak perasan masa upload foto.

13/9/13 09:41

bercinta lepas kawin lagi baik & bagus..semua dah halal

pergh!! kahwin da artis nih

13/9/13 09:51

@Kenit Cinonet waalaikumussalam n morning,sis.hahaha tak habis2 usik,meh nak cubit pipi tu.

hurm yelah bab2 inai ni,masing2 ada pendapat,kan huhu.semoga majlis mereka berjalan lancar.

13/9/13 09:51

@Rizziela hye sis betul tu.takdalah kes buang bayi kan he3..

13/9/13 09:52

@Syarafi[skyforce331] hye syarafi.ha'ah dah nak nikah pun he3..

13/9/13 09:56

assalam:)
sudi2 la visit blog kita :)
http://balqisjasni.blogspot.com/

tq:)

13/9/13 09:56

sebak pulak hati ni tgk kemesraan black dan mak dya .

semoga perkahwinan dorang kekal mcm kak lea ckp kan tu . hrp bertahan la :)

13/9/13 09:58

@balqyys jasni waalaikumussalam balqyys.terima kasih,nanti kak lea singgah ye :)

13/9/13 09:58

@balqyys jasni waalaikumussalam balqyys.terima kasih,nanti kak lea singgah ye :)

13/9/13 10:00

@Murni Amir hye murni insya Allah amin.

p/s-->murni takde link blog ye,puas kak lea godek kat G+ he3...

13/9/13 10:31

Bunda pun ada tengok kat MHI pagi tadi...ye sebak juga...nanti majlis pernikahan langsung di WHI tengahari nanti... tungguuu..

13/9/13 10:32

tahniah kepada Black.. semoga bahagia.

siap mandi bunga ko! hahaha~

13/9/13 11:01

Kakak rasa ramai tahu bagaimana humble nya black. Dgn keluarga pun akrab. Suka tengok dia ni:)

Moga mahligai berkekalan hingga ke Jannah..

13/9/13 12:06

kalo black adalah blck yg dulu yg tggl di flat2 buruk, keje biasa2 je cira berkenan tak? hee tp salute black dh mewah tak lupa tmpt tgl lama dia dan humble :)

13/9/13 13:48

alahaii , rasa taksabar pula bila tengok hari bahagia org lain :'3

13/9/13 14:05

@BUNDA a.k.a KN hye bunda.alah lea kat office dah,tak bolehlah tengok he3...

13/9/13 14:05

@BUNDA a.k.a KN hye bunda.alah lea kat office dah,tak bolehlah tengok he3...

13/9/13 14:06

@nurdani hye sis dani,amin :)

13/9/13 14:07

@✿ pink velvet ✿ hye sis...hehehe selalunya bakal pengantin pompuan je excited mandi bunga.

13/9/13 14:09

@Kakzakie yelah,kak.tadi pun bapak mertua dia cakap terima black sebab sikapnya yang bagus.budi pekerti yang tinggi katanya.

13/9/13 14:10

@dear xila hye xila hurm susah jugak nak agak,kan he3..

yelah black salah sorang artis yang selalu low profile dan hubungan rapatnya dengan parents patut dicontohi artis2 yang baru nak glemer.

13/9/13 14:11

@Super Girl hye sis..wah cepatlah kahwin he3..kitorang nak rasa nasi minyak sis pulak he3..

13/9/13 19:00

wahhhh excited bila tgk orang kawin :) bilalh mu turn hihihi :)

13/9/13 20:13

wah dah bertunang :D

13/9/13 21:16

@Aku Penghibur itulah,kitorang tunggu je nak rasa nasi minyak acik he3...

13/9/13 21:16

@syuk shusuke syuk...depa nikah..he3..

14/9/13 18:41

smlm tgk kt tv meriah je perkahwinan dia. kwn nina aritu kawen pakai 2 belah jari kak lea tp pakai inai dlm kotak.

p/s: skrg nk cari pokok inai pun susah..

14/9/13 19:12

tahniah n semoga beliau berbahagia~ jgn jadi mcm sesetengah artis tu...

14/9/13 23:50

Semoga black dan pasangannya berbahagia ke akhirnya

15/9/13 10:34

tahniah kepada blak dan semoga berbahagia.

16/9/13 21:07

tahniah bt diorg =) untung black 2..hrap diorang dpat hidup bhgia..

16/9/13 22:14

tahniah buat mereka.. hoho... =) smga diredhaiNya sllu :')

17/9/13 11:52

@Amanina Mads hye nina,yelah kak lea lebih suka yang daun.dulu pernah tanam pokok inai kat rumah sewa lama.baru2 ni saja lalu terkejut tengok pokok tu subur tinggi he3...

17/9/13 11:52

@kopi pasta hye KP...yelah kan..semoga kekal hingga akhir hayat amin.

17/9/13 11:53

@munna hye sis...amin.suka tengok black sebab dia low profile relak2 aje he3...

17/9/13 11:54

@Tetamu Istimewa sama2 kita doakan yang terbaik,kan cikgu amin....

17/9/13 11:55

@S.K.A hye fais...ha'ah untung black,wife dia pun bijak orangnya :)

17/9/13 11:56

@AiSyA LiEzA hye AL...amin...tak lama lagi kita tunggu pula berita diorang dapat baby he3..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...