41

Pesta Buku MPH 2013

09:50 |


Pagi tadi beli je Berita Harian,
teruja bila baca.....


PESTA BUKU MPH
bertempat di
SACC Mall,Shah Alam
Ahad ~ 29 September 2013

Wow!!!
Bagi korang yang berkesempatan 
moh ler kita pakat turun ramai2

Nak menambahkan koleksi novel ke...
buku agama ke...
buku motivasi ke....
buku rujukan ke...
Dah tentu diberi potongan diskaun
Wallaaa!!!

Dan bagi ibubapa inilah masa terbaik
merangsang minat anak membaca
Berilah mereka kebebasan untuk memilih bahan bacaan...
sambil kita memantau tajuk & isi kandungan
sesuai atau tidak


Beli BH sebab keratan novel bersiri 

Bagi peminat Ramlee Awang Murshid
Inilah masa untuk dapatkan autograf
R.A.M akan menemui peminat
bermula pukul

2.00 - 4.00 petang

Kalau sempat Kak Lea akan ke sana
Minggu depan masih ada kenduri...
tak taulah boleh pergi ke tak huhu....



Novel Magis terbaru...dah habis baca
Best!!!




41 comments

21/9/13 10:13

Awalnya Kak Lea beli surat khabar ya.

Saya baru je beli. Beli BH sebab nak baca juga siri RAM tu. Beli Utusan juga sebab ada tulisan kawan tersiar untuk ruangan Cuti-cuti Bajet.

21/9/13 10:28

@Tetamu Istimewa alang2 beli breakfast,singgah beli suratkhabar terus dan majalah juga he3...owh ye ke cikgu,ayah saya peminat tegar utusan.saya beli mingguan malaysia,je ^*

21/9/13 10:43

interesting! InsyaAllah kenit teringin nak terjah sana tapi kene tengok schedule Pak Jelan dulu hehe.

Anak2 memang suka masuk kedai buku, terbaik ni! Thanks kak lea for the info, kenit tak beli surakthabo lama dah. Baca kat tenet je hehe :)

21/9/13 10:53

@Kenit Cinonet hye sis morning,dear :)

sama2.kak lea pun tak pasti pergi ke tak,ada kenduri pulak masa tu huhu.

owh kak lea masih setia beli suratkhabar,kepuasan dapat pegang belek2.lagipun anak2 pun dah tunjuk minat membaca artikel dalam/luar negeri.baca2 macam tu jelah :)

21/9/13 11:37

Kalau kakak dekat nak juga pergi Lea. Anak dara sulung kakak suka RAM ni. Dah macam koleksi dia kalau buku-buku RAM ni... tapi nak periksa ni kakak slowkan sikit.

ala baru last week g MPH mdvlly terjah buku kraf.. huhu.. x der sale.. huhuhu

21/9/13 12:46

Kat kuantan pun ada pesta buku. buku-buku islamik. Hehehehe..marilah kita merodong shopping buku..

Btw, kacih kak Lea..kata kita ni friendly..hiksss malu tersegan I..

21/9/13 12:58

@Kakzakie hye kak zakie,owh yelah hari tu akak ada beritahu anak sukakan novel RAM,kan.takpe2 rasanya pesta buku mph ni ada kat semua negeri kot nanti,maklumlah nak hujung tahun dah :)

21/9/13 12:59

@Lilynn Wifey Sham hye sis...owh ye ke?alah meh ler shopping buku lagi kat shah alam pulak he3..

21/9/13 13:01

@Izzah Azizah hye izzah yang comel n friendly...he3...

wah buku2 islamik?bestnya izzah.kak lea hari tu pergi masa bulan mac kat putrajaya je huhu...

21/9/13 13:39

betul ke nie kak ?? wahh nak serbu ke sana ...excited

21/9/13 13:56

pergi jangan xpergi.. jangan lepaskan peluang ni.hihi

21/9/13 13:59

Ala jelesnya sebab tak dapat nak pergi

ala... kalau mama ada kat kampung sana kan dah bole pergi... cian kita.. :(

21/9/13 18:31

alaaa bestnya klau dpt pi.. jauh la kak lea. sedih2

21/9/13 19:09

sis peminat RAM la ye . ade juf=gak bace novel dye . best3 . >.<

ulat buku betul akak sorang ni.. hihi..

21/9/13 23:38

stress tak dapat jumpa RAM.

ini yang mendatangkan kejealousan kak lea dah habis baca Magis. T_T

22/9/13 04:32

he3..pergi la kak =) peluang 2..dah la RAM ada..boleh minta sign..nnti boleh update kt blog ni..

22/9/13 09:03

wah bestnyaaa!!!!

tapi jauh,..... hwaaaa... nak pergi jugak!

22/9/13 10:55

Bunda ni kurang nak membaca tapi anak dara bunda no 2 minat sangat...banyak novel koleksi dia..

22/9/13 11:53

suka membaca kak lea nie...:)

22/9/13 12:40

Assalamualakum. Kalaula benda ni dibuat dekat JB.....tapi ada 3 buah buku lagi yang tak disentuh jadi rasa ok gak tak buat kat JB :P

wahhh...momoy mmg fanz RAM.
bestnya kalau momoy dapat join

22/9/13 15:08

ala. jauhnya nk pegi .. xpe nnti kalau akak pegi, beli 1 buku utk ima then poskan.hihi

23/9/13 10:33

mana2 org bercerita ttg si RAM ni... teringin nak dapatkan 1

23/9/13 14:25

wahhh..beli novel beli novel muehhee.

23/9/13 18:23

Salam singgah sahabat Lea. (buleh ke panggil Lea)
Bagus tu, buleh la pergi nanti cari buku, tentu byk buku yang menarik... Kebetulan di Kuantan pun ada book fair. Insya-Allah saya mesti pergi...

23/9/13 18:24

yumida suka karya ramlee
terbaik, tersuspen, lain drpd genre novel yg lain

Adeiii jauhnya....syok buku-buku MPH nie...

x0x0 ^___^

24/9/13 09:49

to bookworms memang heaven la kalau dapat ke sini. my husband is one of em. tapi kalau dia bawak I, memang terpinga2 la mak jemah sorang ni. terkulat2 tengok buku banyak2 sebab tak berapa rajin membaca khenn, kalau ada yang nak tolong bacakan, I rajin la dengar. hihihi

pergi tak pergi.. hehe nanti update entri pasal terjah MPH tu

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

25/9/13 08:33

Lama rasanya tak singgah MPH dan lama jugalah tak beli/baca buku...

Nisa'

26/9/13 12:36

Assalam kakLea..cbox akak mn??

28/9/13 15:25

Assalamualaikum.

Saya pun teringin nak pi pesta buku mph ni, sebab RAM dtg nk sign,hahaha. Tapi mcm tak sempat je kak lea..sbb ada urusan juga esok.

Akak..saja je nak inform..dah alang2 akak sebut psl pesta buku. Nanti ada jualan gudang dari alaf21..akak tau kan alaf21.. tak silap saya, 1st weekend bulan 10 akan dtg..ke minggu kedua. Kot2 la akak nak cari apa2 buku kan.. :)

29/9/13 00:31

Assalam kakLea =) lama mghilang

29/9/13 15:59

kak lea...singgah lagi....heeee

1/10/13 22:01

Peminat RAM dah pon 'mengganas'.. Haha...

momoy RAM fan tapi hanya mampu tengok je blogger2 pasal RAM
huhu...x dapat pergi

salam sis. kalau terbaca komen ni nak minta email sis boleh
ni email momoy
syalyx_00@yahoo.com

19/10/13 21:56

peminat novel rupanya.hehe
harus terjah tu kak.peminat RAM yea

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...