29

Yang...tu bunyi pistol,kan?!!

11:21 |


Tengah lena tidur
tup..tup...
Erk....dengar bunyi tembakan bertalu-talu
3 kali!!!
Terkejut....bangun tengok alarm clock
4.00 pagi!!!

Berdebar-debar pulak rasanya.....

Pagi tadi masa keluar cari sarapan
husband terserempak dengan kawan2 polis

Owh.....

Memang 2 hari sebelum ni kecoh 
ada geng hidung mancung terletak
tinggi lampai 
keturunan drama Rosalinda & Maria Mercedes 
dok usya line nak pecah rumah di kawasan kitorang,ni

Nasib baik ada jiran tu ternampak
kereta yang mencurigakan
Penjenayah tu sempat lari

Cantik betul Talia ni
Sekarang disiarkan balik kat TV9
Dulu masa kerja KLIA
semua dok pakat nak 'rehat' masa drama ni cehhhh
Eh...dah lari topik pulak



Syukur berjaya jugak tangkap pagi tadi
Tu yang dengar bunyi tembakan amaran
Owh ingatkan ada orang kena tembak huhu
Diorang tu datang negara kita
siap sewa kereta
semata2 nak lakukan jenayah
Bencilah!!!!




Huishhh.....rasa geramlah!
Macam dah duduk kat Bukit Antarabangsa pulak
Lately ni kawasan Kak Lea duduk jadi tumpuan
penjenayah antarabangsa
Depa ingat kitorang ni tokey jongkong emas ka??????


29 comments

6/9/13 11:34

scary...mintak jauh dr bahaya..

6/9/13 11:36

@Chot hye chot...itulah tawakal jelah kepada Allah..

6/9/13 11:47

kes tembak2 ni semakin menjadi la skang ni...menakutkan...huhuhu

6/9/13 11:56

@mOoN hye moon,itulah malaysia sekarang dah tak selamat macam dulu huwaaaa....

6/9/13 11:56

Syukur Malaysia Masih Aman :P

Kak Lea and family, hati-hati tauuu..

6/9/13 12:04

ishh menakutkan, risau sekarang penjenayah ada di mana2 saje.. kalau leka jer abis la

6/9/13 12:15

bahaya 2 kak..kena hati2lh..jga anak2 elok2..akak dh krja lama la ye?? kalau x slap cter rosalinda 2 dh lama kot =)

6/9/13 12:20

Ya Allah..nasib baik xde ape2...teruk betul..nasib baik dah kene tangkap.

6/9/13 12:50

eh menakutkan la
moga dijauhkan dr mereka2 yg berniat jahat

6/9/13 14:00

takutkan...tkt tersalah tempat or jadikan kita ni tebusan plak.

6/9/13 14:09

tula pasal...kt negara snddri terasa terancam...semoga kita semua dijauhi perkara2 tak diingini aminnn

6/9/13 14:55

kenit dgr bunyi kaki tikus berjalan pun dah seriau takleh tido, kalau bunyi pistol apatah lagi...haihhh maner pun tak aman dah. Kalau diaorg cakap aman, tu memang tak cukup garam la namanya.

6/9/13 15:50

sekejap jer dpt tangkap..
mmg terbaek ler PDRM..
naseb baik xdek org mati kne tembak..
tdak mmg berhantu ler kak kawasan tu:p

6/9/13 23:32

@Izzah Azizah tq izzah huhu...

6/9/13 23:33

@Aku Penghibur hye acik..ye betul tu.malang memang tak diduga cuma sentiasa berdoa kita dlindungi Allah :)

6/9/13 23:33

@Aku Penghibur hye acik..ye betul tu.malang memang tak diduga cuma sentiasa berdoa kita dlindungi Allah :)

6/9/13 23:35

@S.K.A hye fais..tq ye..memang berhati2 sentiasa huhu.owh ha'ah,femes betul rosalinda ni dulu2.

6/9/13 23:35

@luqman zakaria hye luqman..hurm itulah pasal.geram betul,datang negara kita buat hal cehhhh...

6/9/13 23:36

@Irfa yelah sis,area kita ni selangor-negeri sembilan macam2 kes ooooo huhu

6/9/13 23:37

@Rizzielaitulah buatnya masa kejadian ada orang awam yang kebetulan lalu...naya

6/9/13 23:38

@dear xila amin...ye xila betul..betul huhu.

6/9/13 23:38

@Kenit Cinonet hahahaha mesti ada je komen sis yang buat kak lea gelak tau ^^

6/9/13 23:40

@Shark Kay itulah shark..cekap jugak PDRM.hantu?wahhhh jangan sebut..area sepang-klia ni macam2 ada woooo...

Lea duk Sepang KLIA ker...BIL dgn wife dia pun duk sana...keja KLIA...

Orang luar datang sini stakay nak melancong ok lagi..tapi bila dah melencong memang bikin masalah buat kita...

x0x0 ^_^

isk...takut pula momoy baca entri ni sis.
sekrang ni rompak ke apa ke terus nak tembak jer

7/9/13 22:04

Oh, alhamdulillah. Barulah rasa selamat sikit kan.

8/9/13 01:05

@Tetamu Istimewa itulah syukur sangat,kalau polis lambat bertindak makin banyaklah jenayah kat sini.

8/9/13 01:12

@Norhazlina Mohd. Zaki hye sis..ha'ah ye area2 situlah he3..owh ye ke?

hurm itulah dah duduk area klia ni,foreigner pun ramai.yang buat hal pun ramai huhu..

8/9/13 01:13

@.::: Princess MOMOY :::. itulah pasal.kadang2 gara2 rm50.00 je pun mangsa ditembak huwaaaa...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...