7

Achummmmmm......2014?Alahai!!!

12:17 |


Assalamualaikum semua.....
Alhamdulillah sekarang dah masuk bulan Rabiulawal :)
Kita semua pasti bertambah sibuk
untuk berusaha menambahkan lagi pendapatan sampingan
di Tahun Baru 2014 
Kena merancang betul2 perbelanjaan bulanan huwaaaa...
Itu naik ini naik......alahai

Yang pasti rindu sangat menulis di blog
 dan
korang semua sentiasa di hati
TQVM masih sudi singgah di blog yang dah lama bersawang ni
Segan betul tengok Blog Archive di My Gerobok,tu
Entri ciput!


Eh iklan aiskrim pulak ngeeee......

Hati rasa 'membara' selepas lihat jumlah duit yang keluar bulan lepas
Maklumlah beli buku & kelengkapan sekolah anak2 tersayang
Sudah tentu A-Z perlu disediakan
Masa ni mak bapak memang 'asma' seketika
Tu pekena ni sat.....

Kami berempat yehaaaa!!!

Setiap suapan penuh dengan coklat Hersey's
Masuk sudu yang ke-15,angkat tangan
Nak muntah....gigih cari air putih
Kalau korang boleh habiskan semua dalam masa 1/2 jam....
korang memang awesome!!!

Abaikan bayang2 dibelon itu ye ngeeee.....

Kejap lagi Kak Lea nak update entri seterusnya
Tengah cari idea nak susun ayat
Hilang seketika 'skill' menulis huwaaaa....
Foto bersulamkan cerita banyak gila nak kongsi
Hari ni nak luangkan masa
balas jejak korang yang
sentiasa rajin singgah & tinggalkan komen
TERIMA KASIH TAU!!!







7 comments

7/1/14 12:30

A ah la kita pon rasa dah lama tak berborak ngan kak lea. Kak lea sihat ke

7/1/14 12:37

@Cik Eka hye Puan Eka he3.alhamdulillah sihat.

Wah tahniah tau!!!Kak Lea sempat juga skodeng berita terkini Eka kat Fb he3.Semakin berseri-seri sejak jadi isteri ni :)

7/1/14 13:17

Betullah Lea.. masuk hujung tahun mak-ayah banyak yg lelah sebab tabung kena korek.

Mujur ada aiskrim bag hilang lelah ye:)

Happy new year & Welcome back membusy dgn blog:)

7/1/14 13:47

@Kakzakie hye kak.wah rindu kat akak jugak.hurm itulah tahun ni kena betul2 bajet....hukhuk...

HNY jugak kat akak.hahaha harap blog lea tak bersawang lama macam dulu ngee...

7/1/14 16:02

sedapnyaaaa. ni yg carik aiskrim tu jugak ni.. terliur tengok. hehehe

8/1/14 16:09

peh nampak sedap lah :)

Sedap nyer aiskrin tu ...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...