13

Sibuk-sibuk 'Google' Doa.....

10:05 |


rupanya doa yang dicari
ada di dalam blog sendiri
Bermakna dah lama benor tak baca
blog sendiri huwaaaaa....



Assalamualaikum semua....
kadang2 kita terlupa nak amalkan pelbagai doa
Kak Lea pun kalau terlupa....
baca je surah2 lazim
atau zikir Asma ul Husna
Mudah bukan......

Kenapa tergerak hati nak amalkan semula doa ni?

Kak Lea seram sejuk baca suratkhabar hari,ni
Pelbagai kes buatkan mata nak tersembul keluar
Semoga Kak Lea takkan lupa amalkan semula doa,ni
bersama anak & adik perempuan

Korang pulak???
Moh ler pakat kita jadikan doa ni sebagai amalan harian :)



 Doa Elak Dari Dirogol




13 comments

17/2/14 13:48

Sibuk google padahal ada diblog sendiri hihi... bagus juga kan at least ramai yg dah dpt. Saham juga ni Lea..

17/2/14 13:52

@Kakzakie hye kak..wah tqvm sudi singgah :)

itulah kak,dok skodeng google rupanya ada kat blog sendiri ngeee...

alhamdulillah jom berdoa :)

18/2/14 06:09

Salam kenal Lea.

Semoga kita semua dilindungi-Nya.

Lea buat lawak plak di pagi2 buta ni...hehehe

18/2/14 10:25

@MyLife Ria waalaikumusalam ria..salam kenal n tqvm ye sudi singgah dan komen ^*

itulah huhu....kantoi...lama benor tak buka blog sendiri ngeeee

18/2/14 10:50

hahaha nampak sangat dah lama tak bukak blog...

18/2/14 15:48

insyaallah amal n sampaikan...amin

Assalamualaikum... sekarang macam2 berlaku d luar sanakn...

19/2/14 09:54

Kelakor jelah Kak Lea ni. Hahahaha !

Btw, thanks share Kak :)

20/2/14 00:37

kehidupan kita ni dah perfect jika doa diselit dalamnya sekali . hehe

20/2/14 11:24

senang klu mmg dh ada dlm blog kn...

Tulah ... Kadang-kadang tak perasan mende yg dicari ada dalam blog sendiri ... Semoga bermanfaat utk kita bersama dalam menghadapi cabaran di luar sana ... Banyak sgt org jahat skrang nie ...

22/2/14 09:53

ayuh kak lea!!^^
tau x pe memang sekarang ni bahaya sangat..
saya nak balik keje pon takut2 je.. jalan laju sangat2..(jalan kaki je pegi keje..hehehe)

thanks for sharing!!^^

8/3/14 04:54

assalam,

salam ziarah dari bunda....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...