7

Menyepi.....bukannya benci

08:21 |

Assalamualaikum sahabat yang masih sudi baca entri.....subhanallah...macam mimpi je dapat menulis kembali di blog yang bukan tahap bersawang dah, tapi ibarat berkubur tanpa nisan.

Dulu2, selalu pelik masa aktif blogging, kenapalah bila singgah je blog kawan A, kawan B dan seterusnya, tengok last update one month ago...1 year ago... macam2 persoalan.....ok ke dia, sihat ke, kenapa x aktif dah...busy bebenor,ke?

Ketuk kepala sendiri sebab Kak Lea last update 15 April 2014!!!!!

Berangan nak buat kemunculan kembali, konon nak ubahlah header dan lain2, tapi takut nanti takde sapa kenal pulak blog yang dah usang ni...huwaaaa!!!!

Syukur & terima kasih kepada kawan2 yang masih sudi membaca entri2 yang lama. Juga kepada yang masih sudi meninggalkan komen, Tak sangka ada entri2 lama yang mendapat banyak komen, nanti Kak Lea jawab & singgah balas ke blog kawan2 ye sebagai tanda terima kasih.



Insya Allah akan kembali aktif menulis blog ;)




7 comments

18/1/16 23:15

Saya kenal lagi blog ni

19/1/16 05:19

alhamdulillah sob..sob..trm ksh sis :)

21/1/16 11:43

:)

21/1/16 18:04

geeeeeee :)

15/2/16 15:31

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

21/2/16 19:40

Lama betul tak blogwalking kat blog Kak Lea... maaf ye kak. Dulu ada masalah dengan akaun google especially blogger.. pastu sekarang tengah cari balik blog2 yang saya dah follow dulu.. nasib baik ada komen lama-lama kat blog saya.

http://www.stanzaku.com/2016/02/ga-header-blog-logo-atau-cover-photo-fb.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...